Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- OLED monitor topic
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Távol-keleten debütált az LG 17 hüvelykes, hordozható monitora
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikachu24
aktív tag
Nem sp1 hanem JP1 Egy kicsit össze zavartál vele.
Nekem eddig a JP1 mindig be volt dugva, és általában a szervó csatiknál a piros vezeték ki volt kötve.
Ameddig nincsen MinimOSD-m addig nekem jó lenne az úgy hogy csak az esc-ek adnak neki áromot. Most az lenne a kérdésem hogy csak egyet kell bekötni vagy többet(jelenleg az utóbbi van)?
No Power Module and no servos and power provided by BEC from ESC
Connect one ESC’s BEC power and ground wires to one pair of the APM OUTPUT connectors power and ground pins.
Clip the BEC power leads on the remaining 3 wire connectors.Ezek szerin csak egyet kéne bekötve hagynom?
Szerk.:
Az lehet szerintetek hogy nekem a két GND égett szét?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Fimi drónok
● Drón topik
● DJI topic
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- 93 km Segway Ninebot F40 22 km/h elektromos roller
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Bomba ár! Dell Precision 3541 - i7-9850H I 16GB I 256SSD I HDMI I Nvidia P620 4GB I Cam I W11 I Gar
- Újszerű Dell Latitude 3540 - 15,6"FHD IPS - I5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i7-4GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest