Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
foka
aktív tag
válasz
vegyszer #3963 üzenetére
Csak az egyik potit lehet lecserléni erre (akárcsak a Taranisnál, ahhoz is megvettem már), a kapcsolók helyei nincsenek felkészítve ennyi érték kezelésére.
Először ezt építettem meg, de a hatból egyszerre csak 5 állást tudtam használni (akármilyen görbét adtam meg egy állás elveszett), ezután az ellenállásokat lecseréltem trim potikra, így pontos pwm értéket tudok megadni egy-egy álláshoz (a Programming résznek megfelelően). Mellé még kapott egy smd ledsort (akkor még tizedannyiba került), így minden állás külön színnel jelölt. Először volt ugye az LCD háttérvilágítás, majd a flash port kiépítése, jött az ER9X firmware, a hatállású kapcsoló és az FrSky DJT modul (azt megtartom).Peaceliker: Igen, de végül is nem kocsira cserélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Fimi drónok
● Drón topik
● DJI topic
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest