- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
PTM
aktív tag
válasz Low Noise #13 üzenetére
Annyira nem, hogy QD-OLED-en éppen az ellentéte, a raised black probléma szokott előjönni. De kalibrálással valószínű azt is lehet kezelni. Én még lehet, hogy veszek is ilyen monitort. A dizájntól etekintve a ROG PG32UCDM is tetszik, ez meg szerintem ugyanaz lesz (majd megjelenés után ránézek), csak egy nekem kifejezetten tetsző külsőben.
[ Szerkesztve ]
-
bteebi
veterán
Én ezt láttam, köszi Google. És erre igaz is, amit írtam. Csakhogy az nem simán G8, hanem G8 Neo. A G8 így tényleg nem olyan rossz vétel, habár én utálom az ultrawide ÉS az ívelt monitorokat, szóval ez nekem 2 szempontból is válóok. Úgyhogy továbbra is inkább az LG TV-nél maradnék, hiába túl nagy.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
bteebi
veterán
Nem is ismertem azt a típust. OLED-nek mondjuk nem OLED, de azon kívül gyakorlatilag a legjobb. Viszont az is baromi drága. Ami meg pluszba poén nekem, hogy egy pivotolható görbített monitor.
Nem vagyok a TV monitorok híve, 55"-ost semmiképp se vennék, de 280k-ért egy 42"os, 4K-s LG 42C31LA-n elgondolkoznék.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Féláron!!! Új, dobozos, garanciális HP E24 G5 FHD monitor! AkciÓÓ!
- HP Z24i G2 /24 inch/FHD/IPS/1920 1200
- BlackView 15,6" IPS FullHD külső/hordozható monitor - HDR- HDMI - USB-C - hangszóró - ÚJ! 2 év gar
- Lenovo ThinkVision T24d-10 LED IPS Monitor, 24", WUXGA
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest