Hirdetés

QD-OLED monitorral bővül az ASUS ProArt család

Érkezik a 4K felbontású, 10 bites ASUS PA32UCDM, amelyet kifejezetten a tartalomgyártóknak, kreatívoknak és grafikusoknak szánnak.

Az ASUS a Las Vegas-i NAB Show 2024 eseményen egy érdekes termékről rántotta le a leplet. Ez a ProArt családba tartozó, PA32UCDM típusjelzésű megoldás, amelyet a vállalat elsősorban a grafikusoknak, kreatívoknak, tartalomgyártóknak szán.

ASUS ProArt PA32UCDM
ASUS ProArt PA32UCDM [+]

A fejlesztést 31,5 hüvelykes képátlóval bíró, a Samsung Display által fejlesztett és gyártott, sík, 16:9 képarányú QD-OLED, azaz kvantumpontos OLED panellel szerelték fel. Ez a cégtől származó információk értelmében valódi 10 bites színmélységet kínál, és képes a DCI-P3 színtér 99 százalékának lefedésére. Az átlagos delta-E érték mindenféle utólagos kalibrálás nélkül is kevesebb, mint 1.

A kijelző 3480x2160 képpontos, azaz 4K-s, a valós kontraszt pedig az alkalmazott képalkotási eljárásból fakadóan végtelen. A maximális fénysűrűsége meghaladja az 1000 cd/m² értéket, és természetesen a nagy dinamikatartományú tartalmak kezelését is biztosítja. A cég azt még nem árulta el, hogy mikor és milyen áron érkezhet az Asus PA32UCDM, de annyit lehet tudni, hogy beállításai akár szoftveresen is módosíthatóak, amely jelentősen megkönnyítheti a használatát.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés