- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
gratzner
tag
válasz
justmemory
üzenetére
Veszélyes dolog nálam az alapokkal kezdeni, mert jellemzően ha azzal kezdek, azt veszem észre általában, hogy többet gondolok bele a magyarázatokba és napokig el tudok pepecselni valamivel, ami már rég kész, de hihetetlennek tűnik, hogy csak ennyit akart vele a pl. 2-3 oldalnyi leírás

Alapvetően pedig én is ezt favorizálnám. Erős alap, aztán jöhet egy Hello World!
Na jó túlzok, de érted...
Majd meglátjuk mit hoz a gyakorlat, általában van egy pont minden tanulnivalónál, amikor átkattan valami az emberben, hogy "Áhháá, most már világos, hogy honnan indultam és most hol tartok, hogyan tovább." Ehhez szerintem minimum napokat kell foglalkozni az adott dologgal, hogy a különböző megfogalmazású, előismereteket és releváns dolgokat feltételező oktatóanyagok közt kitisztuljon a lényeg. Onnantól kezdve gyorsul a folyamat, mert ilyenkor érted meg, fogod fel a rész- és a végcélt.
Most ajánlotta egy jó barátom az Atom nevű progit a későbbiekre. Megnéztem, hosszú távon szerintem nagyon jó lesz, de egyelőre szinte biztos, hogy elég az IDLE.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Magisk
- Építő/felújító topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem Érintőkijelző
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC, Ryzen 5 5500, RTX 3060 Ti, 16gb RAM
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Sony Playstation 5 Pro 2TB/ 36 hónap garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na jó túlzok, de érted...