Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
p06
senior tag
Sziasztok!
A következő a problémám. Van egy Raspberry Pi-m és egy RGB led-em. Ha jól tudom csak két 2PWM kimenete van, ezért csináltam egy "Szoftveres PWM"-et a sima kimeneti lábakra.
A következő lépés a kitöltési tényezők folyamatos bekérése lenne a programban. Ha jól olvastam akkor tud több szálat futtatni. Vagyis a While ciklus fut folyamatosan ahol a LED vezérlése történik, és kellene még egy folyamatosan futó While vagy hasonló ciklus ahol az adatokat kérem be.
Igazából tegnap este óta foglalkozom pythonnal így nem igazán tudom, hogy kellene. Ha valaki csinált már hasonlót, és csak a vázlatát írná le, hogy is kellene beszúrni a ciklusokat azt megköszönném !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Filmvilág
- Sorozatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Crimson Desert
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest