Hirdetés
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
p06
senior tag
Sziasztok!
A következő a problémám. Van egy Raspberry Pi-m és egy RGB led-em. Ha jól tudom csak két 2PWM kimenete van, ezért csináltam egy "Szoftveres PWM"-et a sima kimeneti lábakra.
A következő lépés a kitöltési tényezők folyamatos bekérése lenne a programban. Ha jól olvastam akkor tud több szálat futtatni. Vagyis a While ciklus fut folyamatosan ahol a LED vezérlése történik, és kellene még egy folyamatosan futó While vagy hasonló ciklus ahol az adatokat kérem be.
Igazából tegnap este óta foglalkozom pythonnal így nem igazán tudom, hogy kellene. Ha valaki csinált már hasonlót, és csak a vázlatát írná le, hogy is kellene beszúrni a ciklusokat azt megköszönném !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Görögök buktatták le a Moto G67-et és a Moto G77-et
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ipari mértékű kalózkodással vádolták meg az NVIDIA-t
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest