- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Androidos tablet topic
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na látod nem tudod a Heetshez képest pontosan mennyit is tartalmaz. Az általad betett
felszívódási grafikon azt támasztja alá, hogy nagyon jó a termék egy cigarettával összevetve is.
Az alsó grafikon meg egy megint más termék.
Világosan látszik amit írtam, hogy a bronze a legerősebb. Elárulom , nem tartalmaz kevesebb nikotint , ellenkezőleg. -
Virginia dohányt tartalmaz. Miért lenne kevesebb a nikotinratalma mint bármi másnak? A valószínűleg szó gondolom tudásra utal amit használtál, érdekelne miből gondolod, hogy "valószínűleg" kevesebb nikotint tartalmaz.
Az összes termékhez elérhető a honlapon tájékoztatóban egy leírás, ahol egy grafikus "csúszkán mind a nikotintartalom = intenzítás vagy pedig konkrétan Nikotin néven egy jelzés. Nem számszerűsítve van mivel többféle szürőt hazsnálnak, például a Bronze 3 lyukkal elátott filtert tartalmaz ezért ugyan azon doghánykeverék Kevsébé szűrt intenzívabb a bevitt mennyiség, míga pattintór termékeknek ismét egy másfajta szürőja va, mivel ugyan azon méretű szűrőben benne van egy pár miliméteres crashball ami kiveszik a szűrés minőségéből. Egy termék erej nem a dohánytól függ csak hanem a használt szürő típusától. -
A szárított dohánylevél 280-320 fok közötti hőmérsékleten adja le a benne lévő nikotin teljes mennyiségét, 320-és 350 fok között van kimaximalizálva hogy ne égés hanem hevítés történjen és megfelelően gyors idő alatt jusson hozzá az ember a nikotinhoz .
Ha 280 foknál alacsonyabban hevíted valószínűleg kevesebb káros anyagot viszel be a szervezetedbe de például 200 fokon 3 mg nikotinból kb 1,55 jut a szervezetedbe esetleg max 2,2 vagy csak 0,8 mg miközben az ízélmény elmarad a a dohánykeverékben az ideális 60 % súlyvesztés helyett kb 40 % körül fog végbe menni aminek a nagy része vízpára.
Ez ízvesztést okoz, azaz a lágyabb ízélmény valójában több vízpára/ kevesebb nikotin.. A kutatások alapján 280 fokos minimum hőmérséklet adja a minimális megfelelő íz élményt és szabadul fel az a nikotin mennyiség amire a hevítő rudat tervezték. A Pulse 315 fokon és 345 fokon hevít az IQOS 350 fokon, mert úgy lerövidül az idő, de a folyamatok teljesen lejátszódnak és az ízélmény megfelelő.
tehát 280 fok minimum kell. A 315 már biztonsági faktor, hogy az erősebb töltetek is, mint a bronze kimaxolódjanak.
Természetesen mindenki eldöntheti neki mi a jó, majd egyszer én is kipróbálom -
igen az egyhez nézve elhiszem/ tapasztaltam amit írsz.
A Pulze kettő biztos nem tudja überelni, csak az árához nézve. tippre 3-4 darab 2.0 át veszel egy olyan árából.
6 percig nem tudnék szívni én egy töltetet mert nincs benne egyszerűen annyi. nekem már az 5 is sok már érzem az 5. perc végére a füstszürő ízét, de mondjuk ki hogy szívja .
A Lambda CC 106.5x29.5x21.5 mm
Pulze 2.0: 115x17x9mm -
kb 4x annyiba kerül mint az új Pulse, nincs rajt magyar gari, nem tudsz vele 2x annyit szívni szerintem nem kisebb, max rövidebb mint az új Pulse, itt is addig szívod 0-5 perc között ameddig akarod, meg is szakíthatod vele anélkül hogy ki kellene dobnia töltetet, 2 állítható hőfok ami az ID hoz ideális, tök egyszerű takarítani az új gépet.
Az hogy a HEETS hibás nem a gépen múlik. -
Tüce
újonc
Sikerült!🙂 Újabb probléma, hogy hogy kell a készülékbe helyezni a kiszedőt? Nem megy bele!! Nincs erről valahol egy videó?? 30 éve dohányzom, egy napja váltottam ilyen hevítősre, de még nagyon tanulnom kell mi, hogy működik. A másik nagy gondom, ez a 4 perc.. ez nagyon kevés. Olyan gyorsan kell szívni, hogy nem esik jól. Sokkal lassabban, kényelmesebben szeretek dohányozni.
😔
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- Filmvilág
- BestBuy ruhás topik
- Androidos tablet topic
- Bestbuy játékok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest