Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
Na, még egy észrevétel: kipróbáltam, mi a helyzet PS3-on. A hiányzó játékoknál nem látszik, hogy megvettem, rendes árcédulájuk van. Meg akartam nézni, mi van ha berakom a kosárba, de nem lehet, hibaüzenetet ad.
Közben megtaláltam, hogy a PS3-on volt egy Soul Sacrifice Delta teljes backup, kipróbálom, hogy mi van, ha azt visszamásolom.
Viszont ami még nagyon gáz: megnéztem a netet a profilomba a Transaction History-t és 2013 és 2018 között eltűntek az adatok, mintha közben nem vettem volna semmitPedig azért pár dolgot vásároltam közben.
-
Jigoku
tag
válasz
fausto #10747 üzenetére
Ez valami Sony-féle gond lehet, mert nagyon durva, hogy még a Download listemen sincs a játék, mintha meg se vettem volna... Mobilról ott van, ellenőriztem, de a Vita-verziós listában se híre, se hamva... fogok írni a Sonynak én is.
És ugyan, alap, hogy lecsekkoltam! Ha nem írod, hogy baj van, ki tudja, mikor vettem volna észre egyáltalán (most főleg a fizikai meg már telepített játékaimat nyomatom). Ezeket pedig jobb minél előbb megoldani.
-
Jigoku
tag
válasz
fausto #10745 üzenetére
Na tegnap lefekvés előtt töltőre tettem a gépet, hogy meg tudjam ma nézni, mi a baj. Hát a Download List-em konkrétan brutál hiányos, a Gravity Rush rajta se volt, pedig megvettem digitálisan (és ki is játszottam anno). A Store-ban mutatja, hogy megvettem, de a letöltés gombra kattintva semmi se történik. Úgy csinál, mintha töltene valamit, de a letöltést nem indítja el. Azokat a játékaimat viszont, amik a Download listben megjelennek (pl. The Caligula Effect, Digomon Story Cyber Sleuth stb.), gond nélkül elkezdi letölteni. Hát ez nagyon nem lesz így jó...
-
fausto
addikt
válasz
perge666 #10744 üzenetére
Az egy dolog, hogy magasról tesz rá, de ha a kifizetett játékaimhoz nem férek hozzá, akkor nagyon morcos leszek
Nem, most is benne vannak a Store-ba, listázza is. Csak ugye az adatlapon nem a vásárlás, hanem a letöltés van. Ha meg arra rányomok egy kicsit tölt, majd nem történik semmi. A PC-s Store is listázza, ott is rá tudok nyomni a letöltésre (de úgy sem tölti le)
Nézd meg, amit Jigoku linket, egy csomó user hasonló tapasztalatokról ír. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy ez új gond lehet? Elég friss bejegyzések.
Itt van pár játék, amit felírtam, ha valakinek szintén megvan és ki tudja próbálni, hogy letölti-e, megköszönném! Kíváncsi vagyok, egyéneként eltér vagy egyes játékok bugoltak be.
Super Stardust Delt, Soul Sacrifice (és a Delta is), Sly Cooper játékok (mind a 3), Dead Nation, Resistance, PS-es Crash játékok, Uncharted, Wipeout, Gravity Rush, Killzone -
perge666
veterán
válasz
fausto #10743 üzenetére
Sajnos a kis Vitára tesz a Sony magasról,nem csodálom hogy vannak ilyen hibajelenségek.
Azokat a játékokat nem vették ki amúgy a Store kínálatából amiket nem tudsz letölteni?Hónapok óta nem játszottam énsem a Vitával,de nekem tele van 16+8+8GB-os kártyám megvásárolt játékokkal,nálam ilyen probléma nincs mint nálad szerencsére,csak akkor lesz gubanc ha valamelyík kártya bedöglik.
3-4 hetente amúgy szokott unokaöcsém játszani a gépen 1-2 órát,eddig nincs gond a kártyákkal.
-
fausto
addikt
válasz
Jigoku #10741 üzenetére
Köszi a választ. Hát ez nagyon gáz.... hétfőn akkor hívom azonnal a supportot!
#10742 psjani - Persze, 100% az én profilom. Demo letölt és a vásárolt játékaim közül is egy csomó mindent. Tegnap végig mentem a PC-s letöltési listámon és hirtelen 25 játékot találtam, ami ott megvan, de a Vita nem tölti le. Köztük vegyesen van olyan, amit megvettem és olyan is, amia Plus előfizuhoz volt -
psjani
csendes tag
Biztos hogy a te accountod fut a gépen?
Demo játékot se tölt le? -
Jigoku
tag
válasz
fausto #10740 üzenetére
Az én gépem le van merülve, szóval nem tudom letesztelni most, de Redditen láttam, hogy mások is hasonló gonddal küzdenek. ( [link] )
Elvileg jelezték is a Sonynak, de ki tudja, mi az oka, vagy mikorra javítják ki a hibát. Sajnálom, én se vagyok sokkal okosabb (sőt :/), de mondom írok, hogy elvileg sokan tapasztalják ezt a hibát, szóval nem vagy egyedül. A nagy semminél talán ez is több/jobb. T_T
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Sokáig használtam PS Vita-t aztán pár évvel ezelőtt eladtam. Most újra vettem egy gépet, de nem felhőtlen az örömöm. Észre vettem, hogy olyan játékok, amiket évekkel ezelőtt megvette a Store-ba, nem tudom letölteni. Olyanok is vannak, amik Plus-os cuccok, de olyanok is, amiket megvásároltam. Kb. úgy néz ki, hogy a Store listázza, rányomok a Download-ra, de semmi nem történik. Ha Vita-n bemegyek a download list-re, ott nem találhatóak ezek a játékok! De ha PC-n nézem meg a DL-et, ott benne van. Viszont ha PC-n indítanám el a letöltést, akkor hibát ír ki, nem rakja be a letöltési sorba.
Találkozott bárki hasonló hibával? Amit próbáltam: gép aktiválás/deaktiválás, teljes reset.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Akvarisztika
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- E-roller topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari