- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Mennyire megszokható a kontroller használata, egyesszám elsőszemélyes játékokban?
Jómagan sok-sok éven keresztül játszottam pc-n, de a nyáron eladtam a gépem, és vettem egy notit (amit nem bántam meg). Viszont most tűnődöm, hogy játszani kéne valamivel...
De tartok a kontrollertől.
!THX!Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
válasz HoReSz1975 #115 üzenetére
Csak a kérdés nem gáz, mert ha pl. nem írod a folytatást, akkor az még lehet pusztán szakmai jellegű...
De nem viszi.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
Az már igaz, hogy mind a két srácnak az arcába néztem, mert én is kíváncsi voltam, hogy ki képes megvenni a cuccost. Valóban, egy kicsit fanatikus őrülteknek tűntek.
Szóval, hogy is mondjam...
Olyan sunnyogó, szadista, szataír arcuk volt.
Köszönöm az elismerést, üdvözöllek a klubban!Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
Miközben a Camponában voltam 5 napja a családdal, és csak én láttam két csávót, aki PS3-mal a hóna alatt iszkolt ki az EW-ből. 1 óra alatt!
Hát seninek nincs ilyen???Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
Fizikailag biztosan, mert a TV csak 1366x768-at tudott.
Ma láttam úgy, hogy egy motoros játék futott rajta. Nem mondom azt, hogy volt olyan szép a képe (82-es LCD), mint az én konfigomnak, de az XBox360 -nál tényleg jobban nézett ki.
Az nem igaz, hogy über-brutálul alázza a konkurenciát, mint ahogy a kampányban volt, de tényleg jobb. És iszonyat igényes a készülék kasznija. Egyszerűen mint ''szobor'' megállja a helyét!
Érdekes lett volna, ha ráteszik egy valós 1080p-s LCD-re, de sajna nem tették.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
Láttam ma egy PS3-on lejátszott 768p-s koncertfilmet, amit egy 82cm-es LCD-re tettek ki.
Egyszerűn ennyi:
A skacok összevetették egy 200-valamennyi ezres asztali BR lejátszó képével, és nem találtak különbséget.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
Pontosítanék: Mediamarkt, március 23., 165k!
Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
1-2 nap, és lehet hazavinni a PS3 -at az Electroworld -ből. Miztosan lesz máshol is, de én még csak ilyen szórólapot kaptunk!
Nagyon kíváncsi vagyok az első igazi ''tapasztalat''-ra!Mindenki a maga szintjén nyomorog!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest