Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Időközben végeztem a Walking Dead 3. epizódjával is...elég kemény érzelmi töltetek voltak benne.
Amúgy maga a játék nagyon tetszik...a sztori is bejön, és továbbra is csak az interakciókat keveslem. Vagyis egy icipicit lehetne benne több.
Illetve sajna nem nagyon tudták visszaadni az érzelmeket az arcokon. Lee például folyamatosan olyan nagy guppy szemekkel néz mint aki folyton rácsodálkozik valamira. -
fausto
addikt
Egy nagyon érdekes kiegészítő érkezik PS4-re!
http://blog.eu.playstation.com/2015/04/01/introducing-playstation-flow/ -
fausto
addikt
Tudtok a PS Plus-hoz valami hivatalos, Sony által adott leírást (EULA, ilyesmi) Arra lennék kíváncsi, hogy ha lejár az előfizetésem, a felhőben tárolt mentések meddig maradnak. Régebb rémlik, hogy 6 hónap, de elér rugalmasan kezeli a Sony az ígéreteit (70% alatt játék nem lesz a Plus-ban, minden hónap első szerdáján frissítenek - ugye a mind a két ígéretüket többször lesz*rták már), úgyhogy mielőtt előfizetnék újra csak a mentéseim miatt, utánanéznék. Köszi!
-
Szerintem méretre/fogásra nincs baj a Vitával (bár tudtam olyan pózban játszani, hogy zsibbadjon a kézfejem), a fő probléma a játékok hiánya, főleg ha valakinek nem jönnek be az ázsiai cuccok (a Gravity Rush-t is csak azért toltam végig, mert ingyen volt). Van rá pár olyan cucc, amiket ha már beszerzett az ember ingyen, akkor érdemes végig tolni (Unit 13, Uncharted: Golden Abbys, Batman: AO Blackgate), de sajnos nem akkor durranás, mint lehetett volna.
Más téma: PS3-on hogyan megy a headset használata. Nem vagyok az a pofázós típus, de a The Last of Us multija során nagyon jól jönne, ha egy kicsit tudnám kordinálni/informálni a csapattársaim. Bármilyen mikrofonos headset működik? Ha igen, akkor gondolom úgy tudok beszélni, hogy megnyomom a headseten a gombot. De mi a helyzet, ha nincs rajta?
-
Elims
veterán
Én még az uncharted-et sem tudom kijàtszani rajta.Az irànyítàs nekem rossz.
Bogyi: Ez a vita fogàsra/kezelésre màs mint a többi.Nekem is van psp/nds lite,volt sima/advance sp,de ez a vita màsabb.Az ujjam megfàjdul 20-30perc uncharted utàn,míg a slim psp-n vmelyik gta-val több òra is lemegy simàn.
Ownfate: Én nem tudok ilyesmiről.Nem is làttam még hasonlòt pedig néha felnézek az ebay-re/dx-re.
-
Létezik PS3 SS-hez olyan műanyagneylonszilikonakármi védőburok, mint anno a billentyűzetekhez?
Ergo egy üres PS3 SS forma, amit egyszerűen ráraksz a gép tetjére, amikor OFF van és nem getvásodik?
-
Bogyi007
veterán
Azért egyenlőre csak szándék volna a Vita-ra pénz nem.
Kézikonzolok mérete nem probléma. Van egy "dagi" PsP-m, 2 darab hagyományos GBA, 2 darab sima Gameboy Ds és egy Ds Lite is. mindet tudom használni.
-
A`rpi
addikt
válasz
Nayrobi #65085 üzenetére
Vitám már volt, nekem nem jött be, Uncharted: Golden Abyss-t kijátszottam rajta, éppen elég kínszenvedés volt. Úgy, hogy a gyűjtögetés nagy részét nem is én, hanem a barátnőm csinálta...
Killzone tetszik, más vitás cím nem érdekel, Gravity Rush , is megvan pl, de nem jön be, ahogy a Wipeout-sem.
Nekem a PSTV csak rövid időre kellene, hogy befejezzem, Limbo-t, Sly Cooper-t, aztán itt ki is fújt nekem a dolog...
-
james001
veterán
Zömében pont azokat nem támogatja amik érintőképernyőt használnak főleg. De pl. nem támogatja se az Uncharted Golden Abyss-t,se a Gravity Rush-t,se a Tearaway-t,stb. és ezeket nagy ziccer kihagyni.
PS TV állítólag azért készült leginkább hogy PS4-es streameket nézz rajta,néha meg azért játssz is ha már mégis Playstation,de főleg csak PSOne és PSP címekkel. -
Nayrobi
őstag
Szerintem is inkább vitát vegyél, árban nincs túl nagy különbség, de a tv-n csak kevés vita játék indul el, a legjobbak közül csak a Killzone, de pl az Uncharted, a Tearaway, a Wipeout és a többi AAA cím nem. A psone és a psmini címek többsége viszont megy, de az ps3-on is.
-
-
A`rpi
addikt
válasz
Bogyi007 #65080 üzenetére
Ízlések és pofonok, nekem a kis kijelző, és az apró gombok és karok nem állnak kézre...
Ettől függetlenül jó cucc annak aki úton van és szeretne játszani. (Nekem erre nincsen igényem.)
Ha játszok akkor azt otthon, és inkább nagy megjelenítőn és kényelmes joystic-on, vagy egér és billentyűzeten teszem inkább. -
Bogyi007
veterán
válasz
TazLeacher #65079 üzenetére
Egyre jobban gondolkodom egy Vita vagy ez a Tv-s cucc beszerzésén. Amióta van Vita-ra is Ps+ tartalom azóta mindent összegyűjtöttem. Nem is kéne játékot vennem rá, volna dögivel etetni mivel a gépet....
-
perge666
veterán
MGS Legacy Collection ebbe a részbe van csak benne az 1. rész?
Meg ez ugyanaz a minőség mint az eredeti,vagyis semmi feljavított grafika?? -
james001
veterán
PS Plus április:
Leaving PS Plus:
8h April: Oddworld: New ‘n’ Tasty
8th April: Valiant Hearts
8th April: Papo and Yo
8th April: Sherlock Holmes Crimes and Punishments
8th April: OlliOlli2 Welcome to Olliwood
8th April: CounterSpyEntering PS Plus:
8th April: Tower of Guns (PS4/PS3)
8th April: Never Alone (PS4)
8th April: Dishonored (PS3)
8th April: Aaru’s Awakening (PS4/PS3)
8th April: Killzone Mercenary (PS Vita)
8th April: MonsterBag (PS Vita) -
válasz
MasterMark #65064 üzenetére
Ha jól emlékszem, az alapjáték 14-15 giga, míg a DLC-k 4-5 gigások (egyenként). Meg lehet tölteni a négy lemezt.
-
A`rpi
addikt
válasz
MasterMark #65064 üzenetére
Ps exclusive címek is nagyon sokat foglalnak,pl: UC3 40-50GB, stb stb....
Multiplatformok talán mérsékeltebbek e téren, de van ott olyan ami mertében nem férne rá egy kétrétegű DVD-re.
-
HuMarc
veterán
válasz
MasterMark #65056 üzenetére
Hát... Azért engem nem zavar, hogy az L.A. Noir nem négylemezes (X360), hanem csak egy. Szóval részben azért a játékok miatt van bent az a BluRay-olvasó
YT-téma: Gépről/mobilról is lehet YT-app nélkül is, csak yotube.com/pair
_____________Kipróbáltam a PS3 Media Servert, és hát csalódás... 720p-s filmnél belaggol, akármit csinálok.
-
kmarci25
veterán
Az edigitalnal elfogyott, de elvileg a Platinumshopnál még van akciós Plus előfizetés.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #65056 üzenetére
Ezt akartam írni én is.
Egyébként vicces hogy a két gyártó oldalt váltott. Most a PS4 a csak játékra gép, és az Xbox One akar több lenni. És ugyanúgy a multimédia központ szerepelt le mint akkor.
-
istvansebok
tag
Ha egy elérési utat mutatnál azt megköszönném.
-
kmarci25
veterán
válasz
belavagyokbp #65053 üzenetére
Dettó. Mit keres az ott egyáltalán?!
(jó, jó tudom, marketing...
)
-
belavagyokbp
aktív tag
Én egyedül a singstar ikonjától mászok falra...
-
A`rpi
addikt
Azt sajnálom számomra felesleges ikonokat nem lehet elrejteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ! AKCIÓ !Garanciális - Számlás - PS5 Slim digital eladó
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest