Aktív témák
-
válasz
NIGHTFOX #126 üzenetére
Szia!
Hát figyelj, 75e-ért én nagyon drágának tartom a ps2-t, bár ez attól függ, hogy mit is kapsz mellé, de szerintem nemigazán éri meg vékony (70000-es sorozat) ps2-t venni, akkor már inkább 50000-es sorozatból kéne választani, hiszen itt is fennáll az mint anno a psone-nál, elég sok ismerősöm mondta, hogy jó meg minden, de megbánta hogy megvette, és eldja és inkább vesz ''vastag'' ps2-t. A bootCD-s kérdésdre pedig nem tudok segíteni, hoszen én kb 2004-ben próbáltam bootCD-zgetni, azóta nem, ugyhogy már sajnos nem tudom hogy honnan lehet leszedni. Hú most nézem hogy kb egy hónapja írtál! Bocsi de nem voltam ph-n a zh-im miatt, ugyhogy lehet elkéstem a tanácsadással... De egyébként még a bootCD-s kérdésre csak annyi, hogy mint mondtam írt programlemezt a ps2 önmagában nem fog felismerni. Azt tudom hogy írt filmet a 70k-s széria önmagától bármiféle chip nélkül viszi és azt hiszem hogy az írt zene cd-ket is, de az írt programcd-t nem fogja, ha esetleg mégis vinné akkor szólj, mert én meg ilyet nem láátam
Aktív témák
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- MSI CYBORG 15 A13V
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest