Hirdetés
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Raspberry Pi
- Windows 11-hez nyúl az AYANEO értékorientált almárkája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Monitor hiba topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
válasz
NIGHTFOX
üzenetére
Szia!
Hát figyelj, 75e-ért én nagyon drágának tartom a ps2-t, bár ez attól függ, hogy mit is kapsz mellé, de szerintem nemigazán éri meg vékony (70000-es sorozat) ps2-t venni, akkor már inkább 50000-es sorozatból kéne választani, hiszen itt is fennáll az mint anno a psone-nál, elég sok ismerősöm mondta, hogy jó meg minden, de megbánta hogy megvette, és eldja és inkább vesz ''vastag'' ps2-t. A bootCD-s kérdésdre pedig nem tudok segíteni, hoszen én kb 2004-ben próbáltam bootCD-zgetni, azóta nem, ugyhogy már sajnos nem tudom hogy honnan lehet leszedni. Hú most nézem hogy kb egy hónapja írtál! Bocsi de nem voltam ph-n a zh-im miatt, ugyhogy lehet elkéstem a tanácsadással... De egyébként még a bootCD-s kérdésre csak annyi, hogy mint mondtam írt programlemezt a ps2 önmagában nem fog felismerni. Azt tudom hogy írt filmet a 70k-s széria önmagától bármiféle chip nélkül viszi és azt hiszem hogy az írt zene cd-ket is, de az írt programcd-t nem fogja, ha esetleg mégis vinné akkor szólj, mert én meg ilyet nem láátam
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gitáros topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs