Aktív témák
-
válasz
NIGHTFOX #126 üzenetére
Szia!
Hát figyelj, 75e-ért én nagyon drágának tartom a ps2-t, bár ez attól függ, hogy mit is kapsz mellé, de szerintem nemigazán éri meg vékony (70000-es sorozat) ps2-t venni, akkor már inkább 50000-es sorozatból kéne választani, hiszen itt is fennáll az mint anno a psone-nál, elég sok ismerősöm mondta, hogy jó meg minden, de megbánta hogy megvette, és eldja és inkább vesz ''vastag'' ps2-t. A bootCD-s kérdésdre pedig nem tudok segíteni, hoszen én kb 2004-ben próbáltam bootCD-zgetni, azóta nem, ugyhogy már sajnos nem tudom hogy honnan lehet leszedni. Hú most nézem hogy kb egy hónapja írtál! Bocsi de nem voltam ph-n a zh-im miatt, ugyhogy lehet elkéstem a tanácsadással... De egyébként még a bootCD-s kérdésre csak annyi, hogy mint mondtam írt programlemezt a ps2 önmagában nem fog felismerni. Azt tudom hogy írt filmet a 70k-s széria önmagától bármiféle chip nélkül viszi és azt hiszem hogy az írt zene cd-ket is, de az írt programcd-t nem fogja, ha esetleg mégis vinné akkor szólj, mert én meg ilyet nem láátam
Aktív témák
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest