- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
Aktív témák
-
Tyrael
senior tag
válasz
GodOfWar #366 üzenetére
God of war 2-vel nem jatszottam meg, az 1et viszont vegigvittem, es az kezdodik ugy, hogy Kratos leugrik az Olympusrol.
imi16:
ahol bejottel a helyszinre ott van 2 oszlop, amit le lehet lokni egymasra a foldre, igy lesz a 2 kis oszlopbol 1 nagy, ezutan lemesz, elhuzod ezt a nagy oszlopot a fal melle, felmaszol arra a kolugasra vagy mire, onnan at az oszlopra, onnan at a falon levo gizgazra, falon vegigmaszol korbe a csajjal szembe, es atugrasz hozza, mindezt azelott, mielott a csaj leesne.mas: ha minden igaz, fogok magamnak rendelni 1 memor32 memoriakartyat:
http://www.memor32.com/features.php
50 euro darabja, plusz postakoltseg, emiatt 1 darabot nem eri meg annyira rendelni, ezert azon gondolkozom, hogy rendelek tobbet, es a tobbit elpasszolom, ha van ra igeny.
amit a kartya tud:
32 meganyi mentes fer el rajta, usb kabellel osszekotheto a szamitogeppel, igy a menteseidet felmasolhatod gepre, kiirhatod utana dvdre, vagy eppen a netrol letoltott menteseket irhatod ki a kartyara.
valamint van egy MementoTeam nevu csapat, ok egeszen erdekes celra hasznaljak a memoriakartyat => http://www.mementoteam.com/.
szoval jol tettem, hogy nem csippeltettem ki a ps2-met, ezutan mar nem is lesz ra szuksegem.
ha erdekelne valakit ilyen memokartya, az dobjon mar 1 pm-et.Tyrael
Aktív témák
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- Napelem
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest