Hirdetés
Aktív témák
-
Tyrael
senior tag
naszoval, megint olvasgattam kicsit, ugyhogy pontositanek picit.
exploitos modszer ugy mukodik, hogy kell hozza 1 eredeti ps1-es lemez.
ennek a lemeznek a game ID-je alapjan letre kell hozni az exploitot, amit 3 fele keppen juttathatsz fel a memokarira:
modchipelt/swapdisces ps2rol, valamilyen cheat devicerol, vagy eredeti HDAdvanced/HDLoader lemezrol bootolva.
ha fent van a memoriakartyan az exploit, akkor a trigger discrol bootolva(ez az az eredeti ps1 lemez, ami alapjan letrehoztuk az exploitot) elinditja a memoriakartyarol a loadert, amivel mar tudjuk tallozni a vinyot, es inditani a jatekot.
es innentol kezdve csak ez az 1 lemez kell hogy a gepben legyen a jatekokat masolhatjuk a vinyora a loaderrel meg el tudjuk inditani.aki fel tudna nekem a memoriakartyamra varazsolni az exploitot, az dobjon ram egy pm-et.
Tyrael
-
Rádiós
csendes tag
Hmm
Levagyok sujtva viszont egy dolgot még mindig nem értek ha a masina nem játszik le csak gyári cd-t illetve dvd-t ,akkor hogyhogy letudok játszani vele álltalam irt koncertet,és audió hanganyagot?Hiszen ezt is én irtam nem jogvédett cd -re.A másik kérdésem az lenne hogyha ki akarom chipelni akkor merre induljak el mert próbálkoztam ismerősöknél de zátonyra futottam.Mit ajánlotok vegyek sujos pénzekért eredeti játékot vagy ruházzak be "chip-re"?És mégegy ha divx es filmet akarnék bambulni az is csak chippelés után lesz lehetséges?? Köszönöm a segitséget.
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Társasjáték topic
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest