Hirdetés
Aktív témák
-
Tyrael
senior tag
naszoval, megint olvasgattam kicsit, ugyhogy pontositanek picit.
exploitos modszer ugy mukodik, hogy kell hozza 1 eredeti ps1-es lemez.
ennek a lemeznek a game ID-je alapjan letre kell hozni az exploitot, amit 3 fele keppen juttathatsz fel a memokarira:
modchipelt/swapdisces ps2rol, valamilyen cheat devicerol, vagy eredeti HDAdvanced/HDLoader lemezrol bootolva.
ha fent van a memoriakartyan az exploit, akkor a trigger discrol bootolva(ez az az eredeti ps1 lemez, ami alapjan letrehoztuk az exploitot) elinditja a memoriakartyarol a loadert, amivel mar tudjuk tallozni a vinyot, es inditani a jatekot.
es innentol kezdve csak ez az 1 lemez kell hogy a gepben legyen a jatekokat masolhatjuk a vinyora a loaderrel meg el tudjuk inditani.aki fel tudna nekem a memoriakartyamra varazsolni az exploitot, az dobjon ram egy pm-et.
Tyrael
-
Rádiós
csendes tag
Hmm
Levagyok sujtva viszont egy dolgot még mindig nem értek ha a masina nem játszik le csak gyári cd-t illetve dvd-t ,akkor hogyhogy letudok játszani vele álltalam irt koncertet,és audió hanganyagot?Hiszen ezt is én irtam nem jogvédett cd -re.A másik kérdésem az lenne hogyha ki akarom chipelni akkor merre induljak el mert próbálkoztam ismerősöknél de zátonyra futottam.Mit ajánlotok vegyek sujos pénzekért eredeti játékot vagy ruházzak be "chip-re"?És mégegy ha divx es filmet akarnék bambulni az is csak chippelés után lesz lehetséges?? Köszönöm a segitséget.
Aktív témák
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 24GB 1000GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest