- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolosszus01
tag
Létezik-e megoldás vagy átalakitó arra, hogy ps2 konzolon tudjak játszani egy usb-s joystick-al? Válaszokat előre köszönöm.
-
potyiur
csendes tag
Sziasztok!
A "feladat" adott, ps2 konzolomat szeretném rákötni Dell U2312HM típusú monitoromra, azonban megmondom őszintén azt sem tudom melyik oldalról álljak neki. Nézegettem leírásokat, megoldásokat de valahogy egyik sem teljesen világos nekem. Valamelyik leírásból azt szűrtem le, hogy elvileg csak egy ún. vga boxra lenne szükségem hozzá, de ebben sem vagyok teljesen biztos, abban pedig főleg nem, hogy melyik lenne nekem jó a rengeteg fajta közül. Szóval a lényeg, hogy a lehető legegyszerűbb, legolcsóbb, legjobb minőséget produkáló megoldásra lennék kíváncsi olyanoktól, akik jártasak a témában.
Köszönöm szépen a segítségeteket előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Borderlands 4
- Vírusirtó topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- MSI PRO MP243X 23.8" Full HD IPS Monitor - Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest