Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolosszus01
tag
Létezik-e megoldás vagy átalakitó arra, hogy ps2 konzolon tudjak játszani egy usb-s joystick-al? Válaszokat előre köszönöm.
-
potyiur
csendes tag
Sziasztok!
A "feladat" adott, ps2 konzolomat szeretném rákötni Dell U2312HM típusú monitoromra, azonban megmondom őszintén azt sem tudom melyik oldalról álljak neki. Nézegettem leírásokat, megoldásokat de valahogy egyik sem teljesen világos nekem. Valamelyik leírásból azt szűrtem le, hogy elvileg csak egy ún. vga boxra lenne szükségem hozzá, de ebben sem vagyok teljesen biztos, abban pedig főleg nem, hogy melyik lenne nekem jó a rengeteg fajta közül. Szóval a lényeg, hogy a lehető legegyszerűbb, legolcsóbb, legjobb minőséget produkáló megoldásra lennék kíváncsi olyanoktól, akik jártasak a témában.
Köszönöm szépen a segítségeteket előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged