Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Kompakt vízhűtés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Androidos fejegységek
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
potyiur
csendes tag
Sziasztok!
A "feladat" adott, ps2 konzolomat szeretném rákötni Dell U2312HM típusú monitoromra, azonban megmondom őszintén azt sem tudom melyik oldalról álljak neki. Nézegettem leírásokat, megoldásokat de valahogy egyik sem teljesen világos nekem. Valamelyik leírásból azt szűrtem le, hogy elvileg csak egy ún. vga boxra lenne szükségem hozzá, de ebben sem vagyok teljesen biztos, abban pedig főleg nem, hogy melyik lenne nekem jó a rengeteg fajta közül. Szóval a lényeg, hogy a lehető legegyszerűbb, legolcsóbb, legjobb minőséget produkáló megoldásra lennék kíváncsi olyanoktól, akik jártasak a témában.
Köszönöm szépen a segítségeteket előre is

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Alienware AW3423DW QD-OLED monitor - 2028. 01. 24-ig tartó ALZA jótállás
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Dupla Óriás Konferencia Monitor Szett - 2 x 70" -Cisco MX800 (2xCisco Imola-70FPX)
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő