- Pentax DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
THomas007
senior tag
válasz
thunder6230 #10 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz, nekem sima Pc-s Maxtor vinyóval megy...Van hozzá DD Adapterem.
ezt miért is írtad le,vagy nem nekem?
[Szerkesztve] -
thunder6230
tag
létezik átalakító ps2höz hogy tudja fogadni asima pc-s vinyókat továbbá ezen a készüléken találhatunk még hálózati bedugókat a szélessáv eléréséhez.Ez a bizgentyű 10k körül mocotog ausztriában.Multimédiai dolgokra alkalmas egy adott program feltelepítése után.
-
THomas007
senior tag
Sziasztok!
Van vki akinek sikerült feltelepíteni a Linuxot?Én a végén a képernyőbállitásnál elakadtam.. -
rii
nagyúr
Tény, hogy nem arra találták ki, de egy számítógépet szivesebben használok 3D-s programokkal, vagy op.rendszerekkel való szórakozásra, mint játékra.
Számomra többet ér egy SUN, 1995-ös kiadású OS-t felgyilkoni egy PC-re, mint leülni egy játék elé, mert az előbbinek legalább van némi értelme, és egy-két informácóval mindenképp hazdagabb leszek.
A játék meg nem, hogy kikapcsolna, éppen ellenkezőleg. Nagyobb koncentráltságot, odafigyelést követel meg, mint a munka, és a játékmenet lehetővé sem teszi, hogy egy adott pillanatban megállhasson az ember, és szintén a játékmenetet miatt, vagyis annak élvezetessége miatt nem is alar megállni az ember.
Egy játék semmi maradandó, tartalmas, értékes élményt nem nyújt, nem szeretek a pillanatnak élni.
Játék helyett inkább tanulok perl-t, prolog-ot, még ha nem is használt nyelvek. -
Cathfaern
nagyúr
Sajnos (?) a Ps2 konzol, azaz játékgép. Ezen kívűl ami feladatot el tud még látni az az hogy multimédiás rendszerré alakítod, mondjuk Ps2 esetében a macerás vinyó használat miatt ez sem az igazi, de az X-Box tökéletesen alkalmas erre (meg majd a Ps3 is az lesz).
Komoly program tudtommal nincs rá (amennyiben japán csajokról szóló videós / képes összeállítás annak számít akkor azért van). De hogy őszinte legyek nem teljesen értem miért akarsz egy Ps2-t komoly célra használni, nem arra találták ki.
-
crab
senior tag
hát tényleg kár mert én is szerettem volna egy ilyesmire beruházni, de akko már csak a ps3-ban reménykedhetünk...
-
Cathfaern
nagyúr
Nos konkrétan linuxxal nem volt dolgom Ps2 alatt, de:
- a Ps2 csak Sony féle vinyót eszi meg, hogy ez mekkora méretben van nem tudom (talán 20GB? legalábbis az egyik változat))
- Ps2-es linuxot nem (csak) DEV kittel lehet szerezni, hanem árulják külön is vinyóval (meg talán bill+egérrel) együttcsomagolva.
Ami rossz hír hogy mivel a Sony nem akarta hogy pontos infókat kaphasson az ember a Ps2 hardveréről, ezért a linux egy emulációs rétegen fut. Ennek a következménye viszont egy meglehetősen lassú rendszer. Amennyire tudom kipróbálni jó, de használni már kevésbé. -
rii
nagyúr
az az igazság, a topic megnyitása után (
) én is megleltem az általad is linkelt oldalt, de ott eléggé összevisszaságot találtam csak, és reméleltem, hogy valaki majd többet tud mondani ...
ha jól tudom, meg lehet rendelni a fejlesztői KIT-et, és ahhoz adnak Linux-ot HDD-n ....
-
Pompi
nagyúr
Se PS2 se Linux témában nem vagyok túlzottan járatos, de egy UP-nak mindenképpen jó lesz
http://playstation2-linux.com/
Bővebben: link -
rii
nagyúr
Arra a kérdésemre, hogy lehet-e a PS2-t komoly dolgokra hazsnálni, azt válaszolta az egyik munkatársam, hogy Linux, + fejlesztői szoftverek.
Továbbá érdekelne még, hogy a ''vastag'' PS2 mekkora HDD-t tud kezelni?
Ha valaki ennél bővebb infóval tud szolgálni, azt megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Pentax DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Építő/felújító topik
- Redmi Note 8 és 8T
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest