- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyami kavics ihlette az ASUS hordozható SSD házát
- Fujifilm X
- Meghozta az RTXMG és RTXNTC fejlesztőkörnyezetét az NVIDIA
- OLED TV topic
- Újként árulhatnak használt Seagate HDD-ket a piacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
"A Proxmox Virtual Environment (röviden: Proxmox VE, PVE vagy proxmox) egy szerver virtualizációra optimalizált nyilt forráskódú Debian alapú Linux disztribúció. Lehetővé teszi a virtuális gépek és konténerek egyszerű telepítését és kezelését web konzol és command line felülettel. A programcsomag két LXC és OpenVZ konténerek, valamint a KVM alapú virtualizáció kezelését támogatja" (Wikipédia)
Hivatalos oldal: https://proxmox.com/en/
Hivatalos fórum: https://forum.proxmox.com/Véreshurka hozzászólásából
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bornie127
aktív tag
válasz
Bornie127 #1831 üzenetére
Na, meg lett a hiba. User error volt, másolásnál vettem észre a kötet méretét, illetve, hogy mondtátok, hogy mintha cache probléma lenne. (itt vettem észre, hogy nem jó a kötet méret) Áthelyeztem a jó kötetre a mappát, és már szalad is.
Ami még mozgat, hogy az iperf-hez képest a totalcommander sokal nagyobb sebességet irt másolásnál, az iperf-fel szemben, ahol 5-7Gbit-et mért.
Melyik lehet a valós? Esetleg lehet megadni iperf-nél csomag méretet?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Black Myth: Wukong
- Óra topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Autós topik
- PlayStation 5
- Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest