Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macilaci457
őstag
Oké, de 500W-os halogénnel....?

Azért az energiatakarékosság is lehetne szempont. Amúgy engem régen a ledes megoldások érdekeltek, na de amikor 200 Ft-os ledből veszel 500 Db-ot.... és még nem is az igazi...
Pláne hogy 10 Db már fél ampert megeszik. Szóval kell hozzá 25 amperes táp 1,5 volton...
Tulajdonképpen én egy kicsit kiábrándultam az olcsó projektor tervekből, mert a kisérletezés a jó projektorhoz sokba is kerül.
De lehet hogy jó tervezéssel meg lehetne csinálni egy egész kompakt prototípoust.
A legtöbb mindig a lencséken és a lámpán bukik meg (meg a hőn - és innentől a zajszinten is). Panelt, meg 500W-os halogén izzót mindenki tud szerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest