Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
senior tag
Pár hónapja ismét visszatértem a Voidra. Kicsit jobban bekonfiguráltam egy régi gépen. Jól működik, gyorsan bootol. Nagyon jó rendszer.
-
whbear
senior tag
Lehet nem tudta mit ír az ember. Mondjuk kb 1 évig használtam a 32 bit miatt, de a systemd-s SUSE Tumbleweed gyorsabb tőle ugyanazon a régi notin. Megvannak a korlátai, kevés csomag, ilyesmi. De amíg használtam soha nem volt gond vele. Egy próbát mindenképp megér, jó kis disztró.
-
whbear
senior tag
Akkor most én is elhagyom a topicot. Az otthoni gép is opensuse lett és nem sírom már vissza a Voidot. Kicsit megállt náluk az idő sajnos. Lehet ez betudható az egyszemélyes feljesztésnek és a devuan alapoknak.
-
whbear
senior tag
Sziasztok!
Most fogok telepíteni Void Linuxot. A 32 bites xfce verzió lett letöltve, egy régi gép újrahasznosítása lenne a cél. Egyébként Arch Linuxot használok, a rolling modell és a 32 bites támogatás miatt gondoltam rá. Van esetleg aki használja?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Villanyszerelés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest