Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
senior tag
Pár hónapja ismét visszatértem a Voidra. Kicsit jobban bekonfiguráltam egy régi gépen. Jól működik, gyorsan bootol. Nagyon jó rendszer.
-
whbear
senior tag
Lehet nem tudta mit ír az ember. Mondjuk kb 1 évig használtam a 32 bit miatt, de a systemd-s SUSE Tumbleweed gyorsabb tőle ugyanazon a régi notin. Megvannak a korlátai, kevés csomag, ilyesmi. De amíg használtam soha nem volt gond vele. Egy próbát mindenképp megér, jó kis disztró.
-
whbear
senior tag
Akkor most én is elhagyom a topicot. Az otthoni gép is opensuse lett és nem sírom már vissza a Voidot. Kicsit megállt náluk az idő sajnos. Lehet ez betudható az egyszemélyes feljesztésnek és a devuan alapoknak.
-
whbear
senior tag
Sziasztok!
Most fogok telepíteni Void Linuxot. A 32 bites xfce verzió lett letöltve, egy régi gép újrahasznosítása lenne a cél. Egyébként Arch Linuxot használok, a rolling modell és a 32 bites támogatás miatt gondoltam rá. Van esetleg aki használja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest