- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- LG LCD és LED TV-k
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
senior tag
Pár hónapja ismét visszatértem a Voidra. Kicsit jobban bekonfiguráltam egy régi gépen. Jól működik, gyorsan bootol. Nagyon jó rendszer.
-
whbear
senior tag
Lehet nem tudta mit ír az ember. Mondjuk kb 1 évig használtam a 32 bit miatt, de a systemd-s SUSE Tumbleweed gyorsabb tőle ugyanazon a régi notin. Megvannak a korlátai, kevés csomag, ilyesmi. De amíg használtam soha nem volt gond vele. Egy próbát mindenképp megér, jó kis disztró.
-
whbear
senior tag
Akkor most én is elhagyom a topicot. Az otthoni gép is opensuse lett és nem sírom már vissza a Voidot. Kicsit megállt náluk az idő sajnos. Lehet ez betudható az egyszemélyes feljesztésnek és a devuan alapoknak.
-
whbear
senior tag
Sziasztok!
Most fogok telepíteni Void Linuxot. A 32 bites xfce verzió lett letöltve, egy régi gép újrahasznosítása lenne a cél. Egyébként Arch Linuxot használok, a rolling modell és a 32 bites támogatás miatt gondoltam rá. Van esetleg aki használja?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest