- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kész otthoni szórakoztató-központ a legújabb ROG monitor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Majd igyekszem pozitív dolgokat is szóvátenni, csak keresnem kell
A nicket gondolom a nick changer vagymi megvételével tudom átírni
b-type megőszülni azért nem fogok, csak bosszankodok picit.
Most így legutoljára az tett be, hogy próbálgattam a balance cuccokat a TAjárgányon és miután leszedtem amit kipróbáltam, sem akart elmúlni a hatása. Meg MoT3Cel nyomultunk volna vonatozva és nem rakta ki a szélárnyékát több ízben. Aztán olyat is csinált, hogy boxutca bejáratánál koccoltunk, erre kirakott benya nélkül a rescue páláyra..aztán akármerre mentem, wrong way és rescue..aztán emiatt penalty..és megint rescue
Szóval elég sok bugba belefutottam már, az alig 20 órányi játékidő alatt. Biztos javulni fog, nem kétlem 
csige791
Eddig azért írtam ()vel mert többen mondták hogy bugos. De ha nem akarom a játékon belüli m@il lehetőségét, akkor nem baj ha átírom []re
Új hozzászólás Aktív témák

- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Star Trek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Kész otthoni szórakoztató-központ a legújabb ROG monitor
- További aktív témák...
- Új 2k Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 6700 XT 12Gb/32Gb DDR4/500Gb - 1Tb SSD/2-4 Év gari
- Új 2k Gamer PC Ryzen 7 5700/RX 6700 XT 12Gb/32Gb DDR4/500Gb - 1Tb SSD/750-850W 2-4 Év gari
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval elég sok bugba belefutottam már, az alig 20 órányi játékidő alatt. Biztos javulni fog, nem kétlem