Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Majd igyekszem pozitív dolgokat is szóvátenni, csak keresnem kell
A nicket gondolom a nick changer vagymi megvételével tudom átírni
b-type megőszülni azért nem fogok, csak bosszankodok picit.
Most így legutoljára az tett be, hogy próbálgattam a balance cuccokat a TAjárgányon és miután leszedtem amit kipróbáltam, sem akart elmúlni a hatása. Meg MoT3Cel nyomultunk volna vonatozva és nem rakta ki a szélárnyékát több ízben. Aztán olyat is csinált, hogy boxutca bejáratánál koccoltunk, erre kirakott benya nélkül a rescue páláyra..aztán akármerre mentem, wrong way és rescue..aztán emiatt penalty..és megint rescue
Szóval elég sok bugba belefutottam már, az alig 20 órányi játékidő alatt. Biztos javulni fog, nem kétlem 
csige791
Eddig azért írtam ()vel mert többen mondták hogy bugos. De ha nem akarom a játékon belüli m@il lehetőségét, akkor nem baj ha átírom []re
Új hozzászólás Aktív témák

- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval elég sok bugba belefutottam már, az alig 20 órányi játékidő alatt. Biztos javulni fog, nem kétlem