Hirdetés
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- E-book olvasók
- Raspberry Pi
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
PepeDon
tag
válasz
vizibal
üzenetére
Öreg nem figyéltél: "...mikor játszom..." .
Egyébként mindig megy a tűzfal. Tűzfal (kaspersky) tanuló módba még ki is engedné, de én annyira nem csökkentem a képességeit. (tanuló - vagy mi a szösz a neve - sose kérdez meg dolgokat csak 1x. én meg van hogy engedem az adfolyamot, van hogy nem.) Azért csak a másik módba használom. Így viszont minden egyes csatlakozást külön kell engedélyezni. Tehát mikor belépek egy szobába, akkor egyesével dobálja a szoba tagjainak ip-jét, hogy kihez akarok csatlakozni.
Az elején engedélyeztem a játék exe-jét, de rögtön utána elkezdte kérdezgetni a xxxx.des kiterjesztésű fájlokat is. Na akkor kapcsoltam ki. Így ha PT akkor tűzfal off. Sok államtitok nincs a gépen
, hogy feltörjék, ha meg kilépek a játékból visszakapcsolom a tűzfalat. A múltkor is feldobott valami ablakot, hogy msn exploit ......, amit már magától tiltott is le.
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi 12T 8/128GB Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Normél, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Minőségi tápegységek,650-1400W-ig,számlával,garanciával,EVGA,HP,FSP,Cougar,Cooler Master,stb
- Bomba ár! HP EliteBook mt46 - Ryzen 3 4450U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1030 G2 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Byintek Love U14 Projektor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként mindig megy a tűzfal. Tűzfal (kaspersky) tanuló módba még ki is engedné, de én annyira nem csökkentem a képességeit. (tanuló - vagy mi a szösz a neve - sose kérdez meg dolgokat csak 1x. én meg van hogy engedem az adfolyamot, van hogy nem.) Azért csak a másik módba használom. Így viszont minden egyes csatlakozást külön kell engedélyezni. Tehát mikor belépek egy szobába, akkor egyesével dobálja a szoba tagjainak ip-jét, hogy kihez akarok csatlakozni.