Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomkatomi
tag
A migráció után elképzelhető, hogy Te is csak azután tudsz majd belépni a játékba, ha előtte kirúgatod magad a volt csapatodból (vagy a régi csapatvezetővel, vagy valamelyik GM-GS segítségével a fórumon keresztül). Én is csak ezután tudtam belépni a régi accountommal.
Hátránya, hogy a felhasználóneved elé a játékban beteszi a "pending:" előtagot. -
kekeeci
senior tag
Lényegében az a Heat Online, amiben játszottál megszűnt, de a karaktereddel folytathatod az 'új' Heat Online-ban, ami valójában egy régebbi Project Torque.
Ehhez az kell, hogy a felhasználói fiókodat költöztesd át az új játékba / fórumra.
Ezt az alábbi linken teheted meg:Itt ha a kitöltendő mezőkbe a régi HO-os adataidat (nick, e-mail, pass) írod be, akkor ott folytathatod, ahol tartottál. (a megadott címre kapsz egy aktiváló mailt, és az aktiválás után már játszhatsz is)
Az RP, CP, XP és a rating megmarad, a szint a fele a réginek (a PT-ban 50 volt a max szint), egy-két autó eltűnhet
(nekem pl. a Lionom, amivel kezdtem, meg a Panamám - ez kicsit érzékenyen érintett).
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(nekem pl. a Lionom, amivel kezdtem, meg a Panamám - ez kicsit érzékenyen érintett).