Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
milomi
tag
válasz
kekeeci
üzenetére
Sziasztok Olyan gondom van hogy valós órát nézem 9:01 perc most per pill a játékba meg nekem 13 óra körül van már ... ez miért lehet ? minden haveromnak normálisan irja a játék csak nekem nem.. újra lett rakva a játék azóta 2 szer is de nemjavult a probléma.. valaki tud segiteni ????
GP -s autókról annyit.. vagy egy Imprezám... és a Spiedro ami RP -s az jobb .. ez szerintem nem fer.. a NARDO az egy tökéletes autó.. bár nem értem hogy az M3 GTR 220 ról 380 ig mér gyorsul jobban mint a NARDO ...
Van CORVETTEM is fantázia autó egy PANAMA jobb tölle jóval .. a Morellóról már ne is beszéljünk

-
Attka85
tag
válasz
kekeeci
üzenetére
asszép... sebaj, vettének örülök, de GP-re??? Nardo GP-re??? A bimmereket értem, de a fantázia gépeket kevésbé... Na de mind1, legalább ne csesszék el őket, akkor még talán van értelme megvenni, bár én most vettem Nardo-t, nem költök a játékra, nem szabad ebbe az irányba terelni a játékosokat, hogy mindenért valós pénzzel fizzessenek, csak a prémium kategóriát tudom megérteni GP-re, de a Destroyer meg a TAPro az valahogy nem prémium... Lehet csak én vagyok ilyen filléres, de így látom (Azért bele kell gondolnunk abba, hogy a szervereket valamiből fenn kell tartani, meg ugye javítási, fejlesztési keretet kell teremteniük és a fejlesztőiket is kell valahogy jutalmazni az elvégzett munkájukért...) Remélem nem kavartam össze senki lelki világát

Üdv!
U.i.: A fejlesztések jól jönnek, eddig ez volt a főbb problémánk, most ezzel nincs gond, a gond a sok-sok kis buggal, hibával van, inkább most ezeket javítanák fel, mint sem új fejlesztésbe kezdenek, de ennek is örülni kell
Új hozzászólás Aktív témák

- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Battlefield 6
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Gaming notebook topik
- Arc Raiders
- BIOS topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest