Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Blade.T
üzenetére
Azért az is kérdés mennyi magyar aktiv játékos tolja a Pt-t.Elmondhatom magunkrol mi 50 50% vagyunk itt is ott is.De merre járnak a többiek?Chatben van egy olyan fül hogy PH nap mint nap lesem,még a multkori versenykor ez tömve volt felhasználoval,addigra mostanra alig alig tünik fel valaki.Persze van olyan aki nap mint nap ott van.Illetve azt hiszem HOT osok tolják rendesen ez kiderül Ranking listből a csapatok heti bontásából de ott nekünk sem kell szégyenkezni bár mint mondtam sokat játszunk odaát is.Ha sok magyarra ott PT-ben Ülöbikára és társaira gondolsz arcade-ban,szerintem ők azt sem tudják hogy létezik ez a fórum sőt azt sem tudják hogy létezik a LevelR!Szegények egyszer csak szembesülni fognak valamivel bár ma még nem tudni mivel.
Illetve csak egy kis megjegyzés mint csapatfőnök a csapatfőnöknek.Tőled függ a csapatod mennyire aktiv és lelkes!
Wazup -nak.Ha megtérülni látja Aeria a befektetést az ujjitásba valószinű sok minden belekerül.Igy lenne helyes.Csak kérdés az hogy az a Max 300 felhásználó aki jelenleg van PT-ben mennyi idő alatt termeli ki ezt neki.Lásd LevelR nagyot dobott szerintem még ha hibák is vannak de meg ötszörözte a felhasználoi táborát!
Új hozzászólás Aktív témák

- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest