- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- Akciókamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
válasz
quadroracer
üzenetére
remélem beért még a postom... ez lenne-->
szia Laca! Ferrari 308 GTB vagyok- aTka- szerintem nagyon jó lett a béta, de én is mint MINDENKI hiányolom a választható GHOST ON módot!!! Persze a másik nagy problémám (PT) az ip-ban óta tapasztalható kevés játékos... és a laggerek... jobban meg kellene hirdetni a jétákot a kiadónak, vagy inkább az Invictusnak saját magának kiadni és minden jogot fenntartani (tudom nincs pénz) nagyon megtérülő vállalkozás lenne, még ha be is kéne fektetni bele... osztályonként 2-3 havonta 1-1 új autót el tudnánk viselni azért... a bétával egyébként a ghost off-on kivül más nagyobb bajom nem volt... lehetne néha a Föld összes ilyen játékkal játszói között pl havonta, hetente egy bazi nagy kupa vagy valami megmérettetés(Level-R PT meg egyéb más verziók, pl Japán PT...) akár gyorskör-bajnokság, vagy bármi... mert mindenki tudni szeretné, hol áll világszinten ebben a játékban... Én legalábbis igen... ja és persze több GM, GS kellene aktívabban, mint most... több event, nagyobb díjakkal(ezt azért a báta féle event módi áthidalja valamelyest) A lényeg---> Invictus vegye vissza a jogait, hogy jobban eladhassa a játékot, többen játsszák azt, és GHOST ON-t kérünk a bétából PT-re változó játékba!!! ja és persze kisebb gépigény is jó lenne!!!Ja és még annyi, hogy jó lenne, ha az időtáblázatot havi, 2havi szinten frissítenék, resetelnék, mert sok a bugos idő, meg a régi BP-s idő, amit nem lehet már elérni köszi!!
Egyelőre ennyi hirtelen, bár ezek csak a fontosabb meglátásaim voltak!!! Köszönjük Laca a közreműködést!! Remélem megtesznek GS-nek, vagy GM-nek!!!! Peace!!! Csaó
Új hozzászólás Aktív témák

- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi