Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
wazup86
üzenetére
van egy masik, konnyen teljesitheto mission is, ami sarga kulcsot ad. 140 metert kell ugrani benne. BW4 palyan, 1 perc korul megvan Panamaval. igaz, par szaz XP-vel kevesebb lesz. annyi a lenyeg, hogy a nagy ugratonal, miutan a levegobe emelkedett a kocsi, nyomjal kezifeket
-
Creative997
őstag
válasz
wazup86
üzenetére
Ez tényleg attól függ hogy mit szeretsz, milyen classt, módot. Nem kell feltétlenül arra menni hogy mivel lehet sokat kaszálni, hanem élvezni.
TA akkor szerintem ne vegyél semmit, max TA Pro-t, de kevés ilyen szoba van jelenleg (mondjuk én szeretem a Pro-t).
Street autók közül:
cl2 - Corall (a legtöbb pályára, gyors kanyarsebessége miatt, de nem azokra amin sok a gyors, szinte kanyarmentes szakasz); Hexan (driftre perfect)
cl3 - Cobra (a legjobb az osztályában)
cl4 - Stallion vagy Phoenix (utóbbi gyorsabb de nehezebben kezelhető) vagy Off-Roados Destroyer (off-road király a buggy után)
cl5 - Harpoon vagy Forte? (előbbi piszok gyors, de egy nagy bálna, nehezebben kanyarodik, teknikás pályára nem jó; utóbbit én speciel maxon nem szeretem, ráadásul a legdrágább cl5, de felveszi a kesztyűt az Evo-WRX párossal; vagy tuningolod a Buggyt, ami hasonló a Corallnál leírtaknál csak class5-ben)
cl6 - vagy gyűjtesz a Panamára, az biztos hogy nem bánod meg)
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo LOQ Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- Eladó MacBook Air M1 (2020) - 16 GB RAM / 256 GB SSD, újszerű állapotban, extrákkal!
- Hp NVidia RTX 2070 Super 8Gb Videokártya - HP L84981-001
- Samsung Galaxy watch Ultra 2024 47mm Titán+zafir sim kártyás 2026.11.16 Media gari
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Update 11.07. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest