Hirdetés
- OLED TV topic
- Amazon Kindle
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen monitort vegyek?
- Nyernéd az irodai csúnyapulcsi-versenyt? A Microsoft segít!
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
quadroracer
üzenetére
Kis megvesztegetés...

kekeci, én is kilöktelek egyszer Serpentinen, de én is löktem be Sorry-t, előbb fékeztél mint én szoktam, aztán így is én jártam szarul na mindegy.
Circuiten egyszerűen borzalmas volt menni, vagy alig kanyarodott vagy rohadt érzékeny volt nálam a panni, de inkább az utóbbi. Tegnapelőtt meg tök jó volt vezetni! Arról már nem beszélve a Serpentinen a rajt után 3x löktek ki, aztán mégis sikerült a 2. helyre feljönnöm mert szeretem a pályát, de az hogy az EDR-on második helyen vagyok, éppen előzőm az elsőt mert hibázott, az kilök a francba, aztán jövök vissza és az egész mezőny elrepít, azt már nehezen tudtam tolerálni!! Nem azt mondom hogy direkt csinálták (habár az első helyezett nem tűnt éppen korrektnek!), de azért ez messze nem mókás, roncsderbis funmódnak elmenne, de semmi kapcsolata egy komoly összecsapásnak, ahol nem a driving skill dönt hanem az hogy ki szerencsésebb! Legalábbis az elején.. Az egyes emberek szaggatásáról és lagjáról már nem is beszélve! És most már azt is tudom hogy megnőtt megint a gépigény és lejjebb kell vennem a grafikát
Új hozzászólás Aktív témák

- OLED TV topic
- Amazon Kindle
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- BestBuy topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen monitort vegyek?
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- További aktív témák...
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest