Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Persze, írtam is, hogy ha van igény rá és ki lesz használva, vedd meg, nyílván neked kell tudnod mennyit szánsz rá. És végtére is, ezt legalább rendesen meg tudod indokolni, mert monitortémában a tetszik\nem tetszik elég izé
Utána kell járni melyik miért lenne jó, vannak megfelelő arcok a témában, biztos segítenek jót választani. Megéri a szemedet nem valami szutyok bevilágítós kevésbé színhelyes panellal szerelt képre szegezni..
Ami a memókezelést illeti, tudom én is mit bírna elvileg, de nem úgy tűnik mintha el lenne árasztva a piac 4GBos modulokkal, ezért írtam amit
Látens igények vannak nyílván, de vannak olyan dolgok, amikre tuti nincs szükség sem most, sem a közeljövőben, ilyen a multiGPU és a DDR3 is a jelenlegi procik mellett. Ráérnek még ezek, DDR3 mondjuk az i7 széria megfizethetővé válásáig, multiGPU meg a majdnani Master\slave elvű Atikig. Addig talán drivert/játékot is megtanulnak írni több szálra kedvenc programozóink/fejlesztőink ;)Legyen olyan a végeredményt mint amire vársz, az a lényeg
-
erdol
senior tag
Nekem most sikerült beszereznem egy ligitech driving force pro-t.Nem bántam meg de comboban nehezebb lett a dolog mert nem csak az úton kell ugye menni és bizony fickándozik a kezemben a terepen.Ha lett volna keret akkor én is G25-öt vettem volna de ez is tökéletes és tartós is lesz remélem./Elég nehéz úgy tűnik kevés benne a műanyag/
Szerintem ne add alább ha megteheted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Home server / házi szerver építése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged