Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
orkaman
üzenetére
Nem szabad abbahagyni.... Minél többet kell csinálni megszakítás nélkül. A rekordok egy nagy driftek. elején elkezded és a végéig 0:02-ig csinálod, akkor abbahagyod és kapsz milliókat. A 7es szorzó meg kevés. Asszem 350ezernél jön 12es, utána semmi. Szal 350 felett már nem fog tovább gyorsulni a pontpörgésed.
Azt nem tudom elmagyarázni, hogy hogyan driftelj. Figyelni, gyakorolni, érezni kell.
Ha RPre hajtasz akkor viszont SimVSben kell csúszkálni... Itt 10-11 perc alatt 7k RP pottyan. Driftben 10 perc alatt 7 millióra kapsz olyan 4-5öt... Tegnap este végre 10k felett kaptam simdriftben
A mezőny is qrvajó volt. Csak kár, hogy lőttem a pizsamát
RC, Rev, Mian, D0C meg még nem tom kik, de nem voltak bénák
RC után kipróbáltam a rollát is az ő beállításaival....bazzeee minhta egy matchbox-ot tologatnék! Az összes balansz totál előre és acc a+
Új hozzászólás Aktív témák

- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Socket AM5
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A mezőny is qrvajó volt. Csak kár, hogy lőttem a pizsamát
RC, Rev, Mian, D0C meg még nem tom kik, de nem voltak bénák