Hirdetés
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Mire alkalmas manapság egy 8 bites számítógép? Mondjuk erre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxFecky
csendes tag
Sziasztok!
Gondoltam én is hozzászólok a témához. Először is tisztellek benneteket, hogy megpróbáltok ennyi különböző embert összehozni egy verseny erejéig. Tényleg nem lehet könnyű. Vannak akik TA-t, CTF-et és Sim-et részesítik előnyben. Én például csak Sim-et versenyzek, de nem panaszkodom, hogy minek kell a többi típus is, bár tudom hogy azokon elvérzek
Az autókkal kapcsolatban is teljesen egyetértek veletek: A Cobra jó választás: hiszen hátsókerekes, nagyobb tapasztalatot igényel az irányítása (aki tud Cobrával menni, az szinte minden autóval elboldogul), viszonylag jól megy (még stock állapotban is), és mindenki tud vele hibázni
(még a "nagyok" is). Viszont amennyiben ennyi ellentétet okoz már itt a fórumon, akkor ne eröltessük. Hiszen a cél egy baráti, vidám hangulatú verseny. Ezért inkább a Cl1-et támogatom (kivéve persze a Toyotat), viszont az mehetne full tuninggal és balance-val (elnézve a szinteket). Lehet megkövezem magam miatta, hiszen nekem is gyakorolnom kell vele. Kérlek gondoljátok át, hogy mi legyen a szempont. Akár írhattok ki egy szavazást is róla!
Üdvözlettel: Max!
Új hozzászólás Aktív témák

- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az autókkal kapcsolatban is teljesen egyetértek veletek: A Cobra jó választás: hiszen hátsókerekes, nagyobb tapasztalatot igényel az irányítása (aki tud Cobrával menni, az szinte minden autóval elboldogul), viszonylag jól megy (még stock állapotban is), és mindenki tud vele hibázni
(még a "nagyok" is). Viszont amennyiben ennyi ellentétet okoz már itt a fórumon, akkor ne eröltessük. Hiszen a cél egy baráti, vidám hangulatú verseny. Ezért inkább a Cl1-et támogatom (kivéve persze a Toyotat), viszont az mehetne full tuninggal és balance-val (elnézve a szinteket). Lehet megkövezem magam miatta, hiszen nekem is gyakorolnom kell vele. Kérlek gondoljátok át, hogy mi legyen a szempont. Akár írhattok ki egy szavazást is róla!