Hirdetés
Aktív témák
-
Viktor77
titán
Tudom, hogy ez a régebbi topic, mégis ezt zárom, mert a másik első hsz-e jobban megszerkesztett, illetve ott több a hsz.
-
v!ct0y
veterán
Márcsak kormányt kéne vennem csak nem tudom milyet.
-
v!ct0y
veterán
válasz
seawolf570
üzenetére
nekem azok nem elérhetők még sajna..
-
seawolf570
aktív tag
Hát jó lenne, ha írnának akik befizettek rá, lehetne tapasztalatokat cserélni.
Én végigmentem párszor a California Highway-en párszor, jó hosszú (ha jól emlékszem kb. 7,5 perc környékén nyomtam végig a DTM-es Audival). Végigmentem a Monte Carlo-i aszfaltcsíkon is, szó szerint mivel csak az van kész egyenlőre a korlátokkal, az alagúttal és két-három épülettel. -
v!ct0y
veterán
Na ideje lenne beindítani itt is a topikot. vettem én is egy 10jurósat. De sajnos California highway meg még egy pár pálya nem elérhető a junioroknak.
-
Csapoati
nagyúr
Én megvettem (Full Member tagsággal, 25 EUR), és eddig szinte csak pozitívan tudok róla nyilatkozni. A fejlesztés is rohamtempóban zajlik, a mostani meg az előző buildbe összesen 9 (!) új pálya került be és egy új autó is. Holnap majd írok hosszabban is a tapasztalataimról, remélem minél többen megveszik, akár csak junior tagsággal is (10 EUR, de nem hetente, hanem csak havonta tölthetnek új beta buildet).

-
madd dogg
senior tag
Senkit nem érdekel a game?

-
madd dogg
senior tag
Nem tudom mekkora az érdeklődés a játék iránt, szerintem jónak ígérkezik. Esetleg van aki befizetett már rá? Vélemények?
Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazon Kindle
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Windows 11
- Spórolós topik
- Formula-1
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest