Új hozzászólás Aktív témák
-
Annak amúhy van technikai akadálya, hogy ne felejtse el mindig a beállításokat, amikor kidob az app és visszajelentkezünk?
-
vacs
veterán
Sziasztok.
A beállítások, megjelenítés, topik/üzenet, kép megjelenítés résznél sajnos a mindig opció az alapértelmezett, nem lehetne, hogy a csak wifi legyen (így kevesebb mobilnetet használ az app)?
(lehet hogy ez fizetős funkció, nem tudom én előfizető vagyok) -
canniball
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #6185 üzenetére
Mivel
- a ram fogyását a telefon "ügyesen" megoldja
- az app frissítésével egyidőben jött elő a probléma (korábban sosem volt ilyen gondom)
- két készüléken is adott a bug
- másnál is előfordul
nagyjából 100%-ra veszem, hogy az alkalmazás hibájáról van szó. -
törölt tag
Az új frissítésben ez a "Saját hozzászólásra érkezett válaszok kiemelése" nagyon hasznos szerintem! Egyre csak jobb lesz az app!
-
seger
addikt
Cseréltem telefont. Samsung not9-ről xiaomi mi11-re. Privát üzenet értesítéseim itt sem jönnek csak email-ból tudom, hogy érkezett.
-
canniball
nagyúr
@all
Köszönöm a válaszokat! Nálam Samsung A3 2017 és Lenovo tab4 8, mindkettőn ASK és a fenti hibajelenség. Kipróbáltam előbbit Samsung billentyűzettel, utóbbit Gboard-dal de ugyanaz a helyzet.
Mivel a telefonom az imént épp kissé be volt lassulva annyit vettem észre, hogy néha ugyan feldobja a bill.-t, de aztán egyből el is tünteti; hogy mindig ez van-e csak villámgyorsan azt nem tudom, de a végeredmény ugyanaz. -
canniball
nagyúr
Sziasztok!
Korábban ha postolni akartam egyből felugrott a billentyűzet, a legújabb verzióval ez megszűnt, csak a hsz-box nyílik meg és bele kell böknöm hogy felhozza. Nálatok is ilyen vagy csak nekem van hozzá "szerencsém"? -
seger
addikt
Nekem kezdőoldalnak az itt szóltam hozzá van beállítva. 6db fórumot mutat. Lehet ezt a számot növelni?
-
Imi1981
veterán
válasz
internetezoo #6173 üzenetére
Nem értem miért van ez nálad de nem csupán a miui miatt az biztos. Nekem xiaomi mi note 10 lite miui 12.5 van és sosincs ilyen hiba. Nincs valami vírusírtó alkalmazás telepítve a mobilra amivel nem férnek meg?
-
internetezoo
senior tag
válasz
internetezoo #6172 üzenetére
topik tartalomra bökve becsukódik
-
g_g_g
őstag
válasz
internetezoo #6170 üzenetére
MIUI tudja az app klónózást, azt megpróbálhatod.
-
g_g_g
őstag
Emlékeim szerint ezt a jellegű gondot nem jelezte más.
Olyan mintha valami reklámblokkoló fogná meg, nincs ilyesmi beállítás?
-
internetezoo
senior tag
Nekem egyszer se induit el Redmi 8-n, most MIUI 12.5 van.
BrowserStack-on tesztelve, Pixel3, android 9 rendszeren se indul el (free módban ez volt csak választható):09-27 11:08:35.053 E/LibraryValidator(31441): Signature verification failed: signedData is empty. (Device not signed-in to any Google accounts?)
09-27 11:08:35.117 W/FirebaseRemoteConfig(31441): No value of type 'String' exists for parameter key 'PIR'.
09-27 11:08:35.118 I/m.smrtprjcts.p(31441): Compiler allocated 5MB to compile com.github.javiersantos.piracychecker.enums.PirateApp com.github.javiersantos.piracychecker.utils.LibraryUtilsKt.ܕ(android.content.Context, boolean, boolean, boolean, boolean, java.util.ArrayList)
GalaxyTab:
09-27 11:15:18.732 E/WindowManager(15029):
09-27 11:15:18.732 E/WindowManager(15029): android.view.WindowLeaked: Activity hu.sherad.hos.ui.activities.ActivityInit has leaked window DecorView@610d643[ActivityInit] that was originally added here
09-27 11:15:18.732 E/WindowManager(15029): at android.view.ViewRootImpl.<init>(ViewRootImpl.java:706)
09-27 11:15:18.732 E/WindowManager(15029): at android.view.WindowManagerGlobal.addView(WindowManagerGlobal.java:365)
09-27 11:15:18.732 E/WindowManager(15029): at android.view.WindowManagerImpl.addView(WindowManagerImpl.java:93)
09-27 11:15:18.732 E/WindowManager(15029): at android.app.Dialog.show(Dialog.java:470)
09-27 11:15:18.732 E/WindowManager(15029): at ᔸ.㓟.show(SourceFile:1)
09-27 11:15:18.732 E/WindowManager(15029): at ᔸ.㓟$ቢ.㹗(SourceFile:2)
09-27 11:15:18.732 E/WindowManager(15029): at hu.sherad.hos.ui.fragments.init.FragmentInit.ቓ(SourceFile:21)
09-27 11:15:18.732 E/WindowManager(15029): at 㠒.㚱.㚱(SourceFile:27)
09-27 11:15:18.732 E/WindowManager(15029): at com.google.android.gms.tasks.zzi.run(SourceFile:6)
09-27 11:15:18.732 E/WindowManager(15029): at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:873)
09-27 11:15:18.732 E/WindowManager(15029): at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:99)
09-27 11:15:18.732 E/WindowManager(15029): at com.google.android.gms.internal.tasks.zzb.dispatchMessage(SourceFile:1)
09-27 11:15:18.732 E/WindowManager(15029): at android.os.Looper.loop(Looper.java:214)
09-27 11:15:18.732 E/WindowManager(15029): at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:7075)
09-27 11:15:18.732 E/WindowManager(15029): at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
09-27 11:15:18.732 E/WindowManager(15029): at com.android.internal.os.RuntimeInit$MethodAndArgsCaller.run(RuntimeInit.java:493)
09-27 11:15:18.732 E/WindowManager(15029): at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:965)
09-27 11:15:18.735 D/ViewRootImpl@be448b5[ActivityInit](15029): dispatchDetachedFromWindow
09-27 11:15:18.749 D/InputTransport(15029): Input channel destroyed: fd=90 -
Essejó
veterán
Igen nekem is frissült, de egy hozzászólásban akartam egy kattintható linket küldeni, és nem ment mert szabálytalan HTML kód a linkben üzenetet dobott. A linket a Banggod.com ról másoltam.
-
achon
aktív tag
Ma reggeli meglepetésként a 4.1.3 már letölthető.
-
g_g_g
őstag
BestBuy topikba belépési hiba javítva van már.
Most már a Play-en múlik (ahogy eddig is), hogy ki mikor kapja meg a frissítést. -
erzol
őstag
Most már be tudok lépni, mert nem az a hozzászólás látszik, de ahogy lejjebb lapozok és megjelenik egyből kilép.
Böngészőből megnyitva semmi furcsa nem látszik, működik a link rendben.
Ez rejtélyes. -
MadMancs
veterán
A topikban lévő egyik hozzászólás okozza a gondot. Helytelen szövegformázás és HTML tag miatt.
-
erzol
őstag
válasz
WhiteWalker #6150 üzenetére
Itt valami nem oké.
Be vagyok jelentkezve, nincs inkognitó mód.
Nyitnám a topikot, de automatikusan záródik.
Más működik. -
fjudors
aktív tag
válasz
vannak topikok, amik nem olvashatóak inkognitóban
-
vargalex
félisten
válasz
WhiteWalker #6153 üzenetére
Úgy értve, hogy csak bejelentkezve olvasható. Gondolom az app inkognitó módban nem küldi a login cookie-kat... Azaz pont úgy viselkedik, mint ha böngészőben privát/inkognitó módban bejelentkezés nélkül nyitod meg a topic-ot.
-
g_g_g
őstag
válasz
Azért írja ki, mert változtattak annál a topiknál, csak PH regisztrációval lehet követni most már.
-
dbius
veterán
válasz
Szerintem ahhoz lehet köze, hogy tegnaptól csak a ph-n regisztrált felhasználók olvashatják a topikot és így inkognitó módban a topik nem érhető el. (nálam egyébként így külön ez az ikon nincs ott)
-
MadMancs
veterán
Mindenkinek elérhető a 4.1.2.
-
vargalex
félisten
válasz
vargalex #6146 üzenetére
Ez vicces, mert nekem ma jött a 41107 (amire szerinted frissítés van már)... A cache törlés csak placebo lehet, hiszen PC-s böngészőben megnyitva sem ajánlott tegnap újabbat (pedig nálam még 4.1.0 volt) még akkor sem, ha privát módban, bejelentkezés nélkül néztem. Továbbra sem értem, hogy ha van béta tesztelés, akkor mi értelme, hogy a fejlesztő így állítja be a frissítést.
Na, ez nem tudom, miért lett új hozzászólás, hiszen csak szerkesztettem.
-
vargalex
félisten
Ez vicces, mert nekem ma jött a 41107...
A cache törlés csak placebo lehet, hiszen PC-s böngészőben megnyitva sem ajánlott tegnap újabbat (pedig nálam még 4.1.0 volt) még akkor sem, ha privát módban, bejelentkezés nélkül néztem.
Továbbra sem értem, hogy ha van béta tesztelés, akkor mi értelme, hogy a fejlesztő staged rollout terítést állít be (részletekben kapják meg a felhasználók, nem mindenki egyszerre). És ez nem a Google sara, ezt a fejlesztő választja meg. -
dbius
veterán
Nem tudok képet feltölteni, sikertelen feltöltést ír ki piros színnel. Nem tudom szerver hiba vagy app bug. (Nem töltöttem fel mostanában így tárhelyem biztos van)
4.1.1 - Poco F3, Android 11.
-
Sziasztok!
Legfrissebb app-ot használva, kis hibajelentéssel jönnék.
Privát üzenetek törlésekor előjön egy ilyen ablak és csak karikázik nekem perceken keresztül, míg megunom és kisöpröm az app-ot.Ezidő alatt egyébként lefut a művelet, törlődik amit elkezdtem (webes oldalon is ellenőrizve)
Kettő egymás utáni esetben is ugyanez történt, szóval nem csak valami hirtelen anomália volt.Apróság, mert idén ilyennel lehet nem is fogok mégegyszer foglalkozni, csak gondoltam jelentem mégis.
Király az app továbbra is összességében, meg ne szűntessétek! 👍
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Jött ma frissítés és mutatott valami kétablakos új funkciót amit bekapcsoltam. Hol lehet ezt előhivni? Nem figyeltem annyira mikor ki dobta az ablakot.
-
törölt tag
Közben megjött a javítás és újra minden rendben!
-
MadMancs
veterán
Az appnak háttérben értelemszerűen futni kell hogy értesítést tudjon küldeni.
-
StarZ3r0
tag
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy hogyan lehet bekonfigolni úgy az appot hogy mindig küldjön értesítést? Most akkor jön a push üzenet hogy ha elindítom az appot. Köszi!
-
törölt tag
-
törölt tag
Új üzenet írásakor hiába bökök rá az "új hozzászólás" ikonra nem történik semmi csak kijelölve marad vagy full kilép az alkalmazásból. Ide pl tudok írni szóval random dolog. link
-
p@gabi
tag
Köszi,play adattörlés után minden oké
Eddig azt nem mertem törölni,azt hittem,hogy ha törlöm viszi magával a többi hozzáadott fiókot és a hozzáadott kátyák adatait is
Érdekes,hogy ez eddig egy frissítés után sem fordult még elő
A lényeg,hogy ha legközelebb ilyen lesz,tudom a dolgom...
Mégegyszer köszi -
p@gabi
tag
Sziasztok
A frissítés óta (4.1.0) a reklámsáv megjelent a képernyő alján és eltávolíthatatlan
Nem is kellene ott lennie,ugyanis a kezdetek óta,előfizető/támogató vagyok
Előző verziónál nem volt
Szokásos dolgok,gyorsítótár,minden adat törlés,sőt többszöri újratelepítés már megvolt
Mi8 Lite>MIUI 12.0.3>Android10
Esetleg valami megoldás?
Mondjam le a támogatást és rendeljem meg újra?
Ez segíthet?
Most már idegesítő azért,mert ha visszarakom a régebbi verziót,akkor meg meg minden megnyitásnál megkérdezi,hogy van frissítés,akarom e frissíteni
Előre is köszi,ha van megoldás -
vacs
veterán
válasz
MadMancs #6113 üzenetére
Navbar apps.
A free verzióban is benne van Homer, illetve saját képet is be lehet állítani. -
Feltehetően az új, átdolgozott kép kezelése miatt nem működik már az a funkció, hogy egy hozzászólásban több beszúrt kép esetén az egyiket megnyitva lehetett lapozgatni őket sorban, most egyesével kell megnyitni majd bezárni mindet.
Nem kritikus dolog, de a régi ilyen szempontból sokkal kényelmesebb volt - vannak direkt erre kihegyezett topic-ok (pl. Konzol screenshot) aminél nagyon jól jön. -
Imi1981
veterán
Nekem még mindig nincs frissítés. Az augusztus 23 - i az utolsó.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
internetezoo #6105 üzenetére
Próbáld meg feltelepíteni böngészőből.
-
mizoli
addikt
Nekem ma reggel jött a 4.1 frissítés.
-
internetezoo
senior tag
Redmi 8, miui 12.5: becsukódik. Bár soha nem is működött.
Google Play: nem kényszer bezárás hanem gyorsítótár, adat törlése kell.
-
MadMancs
veterán
-
axlfsi
veterán
válasz
MadMancs #6102 üzenetére
Ja, hat vitatkozik a fene! Eszemben sincs ... csak ugye, en is mar korabban a mai napon megirtam, hogy mar megcsinaltam az ajanlott force stop -> cahce- es app adat torlest, majd rerun es check. Kicsit ugy jott le, hogy hihetetlen lenne, mert ma mar tobbedjere kaptam erre ajanlast. Mindegy, engedjuk el es mindenesetre, koszonom a segitseget Madoc
Tultargyaltuk
-
MadMancs
veterán
Szerintem Madoc -al nem érdemes vitatkozni. Ha valaki tudja hogy működik a frissítés, jelen esetben PH appal kapcsolatban, akkor az ő.
Egyébként meg nem Google szerverei nem bírják, szándékosan van fokozatos elérhetőség, ha valami nem várt súlyos hiba csúszik a dologba, ne 5000 ember anyázzon egyszerre. Ezt fejlesztő dönti el hogy felhasználó bázis hány százaléka kapja épp meg. Ha nincs tömeges negatív visszajelzés, akkor szépen pár nap alatt kimegy 100% nak. Igazából a felhasználók védelme.
Tegyük fel épp 20% van engedélyezve, ha 5000 felhasználóból Te nem vagy bent az 1000 Ben akit Google kiválaszt, csinalhatsz bármilyen hókuszpókuszt play áruházzal, akkor se lesz frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmgyűjtés
- Félórányi videón a Dying Light: The Beast
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest