- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
JColee #15982 üzenetére
Volt ilyen gondom dehát az az ügyetlenségemnek is betudható, meg a kevesebb fps-nek. Ezt most nem azért mondom, de amikor sok autó van előttem tényleg megérzem ha lecsökken az fps, mert az ffb-m sem olyan olyankor ami megszokott és a többi autó hangja miatt alig hallom az enyémet, nem hallom mikor pörög ki, az ffb-vel sem úgy érzem mondom az is más, tehát bénábban megyek futam elején pont emiatt. Ezért is veszem le a beállításokat versenyre. És igen, a segítségek kikapcsolása miatt ez a helyzet. TC-vel leszarhatom hogy milyen az ffb és mit hallok, mert úgysem pörögnek el a kerekek. De akkor meg lassabb vagyok a kanyarokban, de legalább stabil.
Azért tegnap azért is volt annyira feltűnő a dolog, mert feleannyi benzinnel rajtoltam mint te, azért is támadtalak. Meg ugye lágy gumi vs közepes.ja és tavaly rendszeresem remegtem az izgalomtól a rajtoknál, az se segített. Ez szerencsére már elmúlt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- War Thunder - MMO Combat Game
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- Eredeti játékok OFF topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ASUS ROG STRIX 1200W Gold Aura Edition Tápegység!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest