Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
Aktív témák
-
dany27
őstag
milyen könyvet javasoltok c nyelv elsajátításához??
Egy c+ könyvet tudnék CDvel de c könyve sajnos csak c+ az mennyivel nehezebb a sima c-nél?? vagy azzl nagy fába vágnám a fejszémet? -
dany27
őstag
Sziasztok!
Ezt a topicot azért nyitottam mert én még kezdő vagyok az efféle dolgok terén és gondolom itt a fórumon nem vagyok egyedül ezzel a dologgal kapcsolatban.
Szóval itt őgy gondoltam hogy kérdezhetnének a kezdők a "profiktól" !Nah most nekem is lenne egy kérdésem mint mondtam én is kezdő vagyok a programozás terén! És szeretnék elkezdni megismerkedni különböző programozási nyelvekkel de gondolom itt is van valami sorrend mármint úgy gondolom hogy nem egyből a legnehezebbel kéne kezdeni hanem először megismerkedni egy olyanal amire aztán lehet építkezni!
Mit mondtam nem tudok programozni semmilyen nyelven, ezért fordulok hozzátk!
Ti mit ajánlatok egykezdő számára hogy mivel kezdjen??Előre is köszi!
Aktív témák
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W541 - i7-4810MQ I 16GB I 512SSD I K1100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest