Hirdetés
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
"Régebben olvastam, hogy a microsoft is valamelyik amcsi egyetemmel karöltve fejlesztett olyan programot, aminek kb csak megmondtad, hogy milyen output programot akarsz látni, ez meg szépen összelegozta különböző kódsorokkal."
Ja, mindig felbukkanak ilyen hírek (úgy értem, hogy az elmúlt ötven évben folyamatosan), hogy most már aztán tényleg itt van az a korszak, amikor bárki tud magának a számítógéppel programot gyártatni, de aztán mindig kiderül, hogy a csudát és ennek továbbra sem látszik esélye.
"Én pedig keresem azt munkát/hivatást, mint amit te is írtál, hogy egy éjszakán át ne aludjak, mert megakarom oldani az előttem álló porblémát"
Tekintve, hogy épp jópár ilyen éjszakán vagyok túl az elmúlt hetekben, azért érdemes megjegyezni, hogy az alvás sem egy utolsó módja az éjszaka eltöltésének

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- OpenWRT topic
- ASUS routerek
- Adobe Indesign
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- EAFC 26
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mobil flották
- Napelem
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest