Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nedudgi
aktív tag
válasz
Gergello
üzenetére
Szia!
Szerintem ez így ebben a formában minden ismérvével rendelkezik a rosszul specifikált programozási feladatnak. Mit akarsz?
- Azt hogy kattintson a megfelelő helyre? Erre ajánlanék valamilyen eventrobotot.
- Azt hogy létesítsen HTTP-n keresztül kapcsolatot, kérje le az oldalt, majd küldjön vissze egy HTTP-s post/get választ ''mintha'' rányomtál volna a submitra?
Az utóbbi az szerintem egy kicsit macerás lesz, és javaslom hogy olvasd át a c-s hálózati programozáshoz a beej's guide-ot [link], és a HTTP protokoll leírását. Bár a guide amit adtam linuxhoz jó...Windows alatt talán .NET-ben vannak HTTP-s függvények amivel egyszerűbb lesz.
Mod: Eventcorder/Eventrobot: [link]
[Szerkesztve] -
Jester01
veterán
válasz
Gergello
üzenetére
Oprendszer? http protokollt kézzel implementálni azért nem teljesen triviális, windózban vannak rá függvények, gondolom más oprendszerre is vannak libek.
Ha nem szükséges c-ben csinálni, akkor én simán scriptből futtatnék parancssoros letöltő progit (pl. wget). Persze ez a megoldás c-ből is járható, csak nem szép.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- 10.gen PC // i5 10400F / RTX 2060 6GB / 16GB RAM / SSD+HDD //
- Ryezn PC // Ryzen 5 4500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD //
- MSI PRO X870-P WIFI
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Sale.exe: Akció!
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest