Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini PC
- ASUS blog: vezeték nélküli ROG egerek, akár profi babérokra törőknek is
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DrojDtroll
üzenetére
A feladatot szerintem bármilyen nyelven meg lehet oldani.
Valahogy így képzelem el a folyamatot - bár nem voltam valami szuper jelek és rendszerekből, úgyhogy lehet téves, és majd kijavít valaki.
1) Szerezd meg a kvantált hangjelet (például folyasd át a programodon a zenét, vagy vedd fel mikrofonnal).
2) Futtass rajta folyamatosan FFT-t.
3) Az FFT-től kapott komplex számoknak vedd az abszolút értékét, majd átlagold.
4) Ezt a számot jelenítsd meg a 10 LED-eden a nagyságától függően (kísérletezd ki az értékkészletet).Mondjuk ebből a jel intenzitását fogod megkapni, de szerintem azt lehet 10 LED-en mutatni, a ritmust (BPM) inkább kiírni kéne
dabadab példája mondjuk elég jó alternatíva, három LED változik attól függően, hogy milyen ritmushangszert detektál a minim. Igazából az egészet megcsinálja neked bármely open source hangos lib. -
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Amiről én tudok, az a minim nevű Java library, abban van a beatdetect, ezt használták LED-villogtatós Arduino projektekben.
Ja, és természetesen az 1/10 másodperc az nagyon sok, sokkal finomabban kell kvantálnod, a PAL 50 Hz-e már egész jónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Call of Duty: Black Ops 7
- BestBuy topik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

dabadab példája mondjuk elég jó alternatíva, három LED változik attól függően, hogy milyen ritmushangszert detektál a minim. Igazából az egészet megcsinálja neked bármely open source hangos lib.