Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Milyen házat vegyek?
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Gigabyte alaplap topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Igen, én is úgy tudom, hogy programmal rakják össze a modellt ilyen oculus rift-el, meg 3d egérrel valamilyen formatervezős programmal meg lehet rajzolni. Ezek után kihajtják 2d-re, és úgy illesztik rá a textúrát, utána meg a modelt, a textúrát és a textúra kötésehez tartozó térképet valahogy beimportálják a játékokba. Tehát nem kézzel kell összerakni, bár gondolom az is lehetséges, csak jóval körülményesebb lehet. Ezek után mennek rá a shader-ek, amik pozíciionálják a pályán, ráteszik a textúrát, effekteket, stb. Ennél többet én sem tudok a témáról (és ez is elég ingatag), viszont rengeteg anyag elérhető vele kapcsolatban, szóval csak kitartás meg évek kérdése, ha valaki ilyesmivel akar foglalkozni. Szép szakma, tetszik is a végeredmény, de nincs meg a rajz tudásom hozzá, gyakorolni meg lusta vagyok, más dolgok érdekelnek. A logikai részét talán le tudnám fejleszteni egy játéknak.
-
bucsupeti
senior tag
picit azért bátorítás miatt írtam amit írtam. szóval valóban van mit egyszerüsiteni.
a cin és cout adatfolyamok és a c++ nyelvben használatosak. a printf scanf a c nyelv függvényei ( és így ugyebár a c++ része is). a két módszer teljesen különböző, de az eredmény gyk ugyan az. a részleteket inkább a c++ topicban kérdezd meg.
a grafikon rajzolás is megoldható, de ezt már inkább grafikus képernyőn kéne megoldani. viszont még ne ezzel foglalkozz, mert ahhoz azért még jó sok mindent meg kell ismerni...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen házat vegyek?
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest