Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
válasz
bucsupeti
üzenetére
A makrózást te honnan veszed? Mondták hogy "makróznod kell"?
Konkrétan kérdezték, hogy makrózáshoz értek-e. Gondolom nem véletlen.
Ha sikerülne megtudnod hogy mi a nyelv az nagy segítség lenne, mert teszem azt Java is lehet, vagy Javascript esetleg VBScript, vagy valami jó német kulcsszavakat használó saját szkriptnyelv...
Sajnos nem tudom, említettek egyet, de sajnos nem jegyzeteltem le én hülye
, csak annyi rémlik, hogy T-betűvel kezdődik, és gondolom nem olyan ismeretlen nyelv, mert hozzátették, hogy nem lepődtek meg, hogy én sem ismerem, mert kb. senki sem ismeri. 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Mercedes topic
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Villanyszerelés
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.80fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, csak annyi rémlik, hogy T-betűvel kezdődik, és gondolom nem olyan ismeretlen nyelv, mert hozzátették, hogy nem lepődtek meg, hogy én sem ismerem, mert kb. senki sem ismeri.