- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
modder
aktív tag
Mi hangzott el tőled, és hogyan lett kiforgatva? Mi a kérdés?
Szerintem a játékos esetre simán rá lehet húzni az inkompatibilitás definícióját. Amennyiben egy program a célját nem a specifikáció szerinti minőségben éri el, akkor helytelenül működik. A szoftvereknek működésének csomó aspektusa van. ahogy egy hard-realtime rendszerben a program kifut az időből (még ha helyes eredmény is adott volna), az ugyanúgy helytelen működésnek számít, mint ahogy a játék esetében a lassúság miatti használhatatlanság.
Egyébként a definícióhoz hozzá tartozik szerintem, hogy A szoftverkomponens akkor inkompatibilis B komponenssel, ha létezik legalább egy harmadik C szoftver, amivel B komponens képes helyesen működni ugyanazon az interfészén keresztül. Ekkor A hibájából nem jött létre a megfelelő együttműködés. Tehát van létező kompatibilis együttműködés B komponenssel.
Tehát Feltéve, hogy van olyan olyan emulátor (C), amin a játék (B) megfelelő sebességgel fut, én azt mondanám, hogy az eredeti emulátor (A) inkompatibilis a játékkal (és nem a játék a szar, pláne, hogy az emulátornak kell nyújtania az emulált környezetet, amiben a program fut, és nem fordítva)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest