Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lacces

őstag

válasz Jim Tonic #5708 üzenetére

Én is hozzászólnék a témához :)

Igen, ki mennyit tanul magától... Ezen van a hangsúly, az Egyetemeken, meg amúgy is csak maradi tanár van, aki csak szívatni tud, de köze nincs a tanultaknak a melós helyre.
    Meg mindenhol mást erőltetnek.
    Nálunk van komputer grafika, Adatbázis sáv, meg Mesterséges intelligencia. PTI-n
    Komputer, valami 20 évvel ezelőtti technológiákat, eljárásokat követelnek tőlünk. OpenGL, ugyanmár :D nekik az ismeretlen fogalom tanítani. (itt jobb a BME vagy más egyetem).
    Adatbázis, meg a helyi cégeknek jó... Ott eltud vele helyezkedni az illető.
    Mesterséges Intelligencia, az kemény. Viszont annyit, hogy több tárgyat oktatnak ebben a témakörzben, mint a pl.: az ELTE-n, vagy BME-n. Talán az SZTE az amelyik a legjobb lehet.
    És ez BSc szakon nem rossz mondjuk. De általános Java vagy .NET programozás az tényleg híg itt. Bár most volt olyan bekeményítés az egyik prog tárgyból, hogy csak úgy lett meg az aláírás, hogy félig megtanultam programozni. (A másik felét magamnak kell megszerezni).
    Bár én MSc-n jobban szimpatizálok a PE-vel (Pannon Egyetem), mert tetszik, hogy mérnök informatikusként tanulhatok egy picit Nano technológiát, meg pár érdekességet, meg folyamatirányítás.

Engem nem vonz az egyetem hírneve, hanem inkább a szakirány, hogy mibe tudok belekóstolni, kipróbálni. BME-ből is csak egy 2 szakirány érdekel, a többi nem :D

DE-ről :D (Debreceni Egyetem)

Én egyszer hallottam ezt Mérnökinfós és PTI-snél, hogy a különbség annyi, hogy a pti-s sokat tököl a megtervezéssel, addig a mérnökinfós, neki esik és kódol ész nélkül.

De engem nem érdekel, hogy ki hol végzett. Lehet valaki anyagilag nem tud megengedni egy Budapesti egyetemet... (drágább mint vidék). Ez is lehet az oka.
    Én csak azokat gyűlölöm, akik folyton azzal villognak, hogy hol végeztek.... Hogy én ELTE-s én meg BME-s vagyok, és nagy az arcuk... Én tuti nem villognék ilyennel, ha esetleg felvesznek oda majd MSc-n... Meg alapjáraton nem is vagyok ilyen.

De nem offolok tovább

• Jhonny06

veterán

válasz Jim Tonic #5708 üzenetére

Ebből nem ez vehető ki: :U

"Ma már csak a BME szül viszonylag megbízhatóan jó programozókat, a többi iskolából kb. egyforma tudással jönnek ki a diákok."

Új hozzászólás Aktív témák