Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
válasz
tamas60
üzenetére
Felreertettel. Nem azt mondtam hogy susogosban keresel a moszkvan embert, hanem hogy ugy tekintesz a programozokra mint azok a vallalkozok akik a moszkvan keresnek embert. Nem teged minositettelek, hanem a hozzaallasodat.
Te adtad meg a tiszteletet? Mikozben kozlod, hogy "Tehát a részletesen írjam le mit szeretnék nem működik." Es miutan nem vagy hajlando pontosan elmondani mit szeretnel csodalkozol, hogy csak olyanok jelentkeznek, akik nem kepesek megcsinalni. Tudod mit, meg tudnam csinalni, csinaltam mar ilyet, de nem vagy az a megrendelo akivel szivesen dolgoznek, sot az ellensegemnek sem kivannalak...
Esetleg nem a nagykepuskodes sutne minden hozzaszolasodbol (en vagyok a fasza gyerek, nekem vannak elvarasaim, de arra nincs idom, hogy ez leirjam nektek, mert ti ugyis kis senkik vagytok akik nem tudnak semmit megcsinalni, semmire nem vagytok jok, csak google-bol kimasolni a kodot) akkor lehet tenylegesen kapnal olyan jelentkezeseket akik nem minden mindegy alapon jelentkeznek, mert eppen hosszu ideje nincs munkajuk.
Dehat ugyis feleslegesen tepem a szamat, szerinted te mindent jol csinaltal, es mindenki mas hulye...
-
törölt tag
válasz
tamas60
üzenetére
Az eredeti hozzászólásod:
(#5142) tamas60 Új Válasz Privát 2011-04-22 09:10:30tamas60
(újonc)Kellene egy olyan program ami nagy négyzetbe optimálisan el tudna helyezni adatbázisban szereplő kis négyzeteket. A programot C++ ban kellene megírni.
Akit érdekel a téma keressen meg.Alakítsuk át egy kicsit:
Kellene egy olyan fűtési/hűtési rendszer, ami télen fűt, nyáron hűt. Házba kellene.
Akit érdekel a téma keressen meg.Hányan jelentkeznének rá???

És ha kiderülne, hogy vályogházról van szó

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini PC
- Gumi és felni topik
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Remarkable RM-110 papírtábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest