- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Gamescom 2025: Tandem OLED monitorok az ASUS-tól
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
válasz
tamas60 #5167 üzenetére
Felreertettel. Nem azt mondtam hogy susogosban keresel a moszkvan embert, hanem hogy ugy tekintesz a programozokra mint azok a vallalkozok akik a moszkvan keresnek embert. Nem teged minositettelek, hanem a hozzaallasodat.
Te adtad meg a tiszteletet? Mikozben kozlod, hogy "Tehát a részletesen írjam le mit szeretnék nem működik." Es miutan nem vagy hajlando pontosan elmondani mit szeretnel csodalkozol, hogy csak olyanok jelentkeznek, akik nem kepesek megcsinalni. Tudod mit, meg tudnam csinalni, csinaltam mar ilyet, de nem vagy az a megrendelo akivel szivesen dolgoznek, sot az ellensegemnek sem kivannalak...
Esetleg nem a nagykepuskodes sutne minden hozzaszolasodbol (en vagyok a fasza gyerek, nekem vannak elvarasaim, de arra nincs idom, hogy ez leirjam nektek, mert ti ugyis kis senkik vagytok akik nem tudnak semmit megcsinalni, semmire nem vagytok jok, csak google-bol kimasolni a kodot) akkor lehet tenylegesen kapnal olyan jelentkezeseket akik nem minden mindegy alapon jelentkeznek, mert eppen hosszu ideje nincs munkajuk.
Dehat ugyis feleslegesen tepem a szamat, szerinted te mindent jol csinaltal, es mindenki mas hulye...
-
törölt tag
válasz
tamas60 #5167 üzenetére
Az eredeti hozzászólásod:
(#5142) tamas60 Új Válasz Privát 2011-04-22 09:10:30tamas60
(újonc)Kellene egy olyan program ami nagy négyzetbe optimálisan el tudna helyezni adatbázisban szereplő kis négyzeteket. A programot C++ ban kellene megírni.
Akit érdekel a téma keressen meg.Alakítsuk át egy kicsit:
Kellene egy olyan fűtési/hűtési rendszer, ami télen fűt, nyáron hűt. Házba kellene.
Akit érdekel a téma keressen meg.Hányan jelentkeznének rá???
És ha kiderülne, hogy vályogházról van szó
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Path of Exile 2
- Gmail
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen házat vegyek?
- Hogyan lehet témákat keresni a fórumban?
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Óriáskészülék, kis akksival
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok, Dokkolók
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest