- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Hobby elektronika
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
skoda12
aktív tag
válasz
tamas60 #5160 üzenetére
"A megrendelő mindig tudja mit akar." vs "Olyat akartunk futtatni crom, cron, clon... vagy valami ehhez hasonló ..."
Respect.
Nem olvastam el minden hozzászólásodat, de szinte biztos, hogy azért volt ennyi rossz tapasztalatod, mert olcsón akartad megúszni és nem a megfelelő embert bíztad meg, hanem a legolcsóbbat. Persze értem, hogy pl egy architect szintű programozó kiszámláz neked napi 50k-t és ez még csak egy fő bére, de az IT melókat nem fogod olcsón megúszni a minőség sérülése nélkül ...
-
shev7
veterán
válasz
tamas60 #5160 üzenetére
nem azt mondtam, hogy nem tudja, hanem azt hogy nem tudja ertelmesen elmondani. Ha ennyire rossz velemennyel vagy a szoftverfejlesztokrol engedd meg nekunk, hogy mi is ennyire rossz velemenyen legyunk a megrendelokrol, tudod amilyan az adjon isten...
Pl. te leirtad, hogy szeretnel negyzeteket elhelyezni egy nagy negyzetbe, mint valaki elottem mar ravilagitott ez a feladat roppant egyszeru ha tenyleg negyzetekrol van szo, es joval bonyolultabb ha teglalapokrol. Ne haragudj de amig nem tisztelsz meg azzal, hogy legalabb a feladatot pontosan/ertelmesen megfogalmazd miert is varod el hogy valaki megtiszteljen egy szemelyes talalkozoval ket odavetett felmondat utan...
Egy parhuzam, talan igy megerted mirol beszelek. Van a honlapod amit linkeltel. Te komolyan vennel olyan arajanlat kerot aki annyit irna az arajanlat keresbe, hogy "Mennyiert csinaltok nekem ilyen hoizet?"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Windows 10
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Posta, csomagküldés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OpenMediaVault
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest