- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
skoda12
aktív tag
válasz
tamas60 #5160 üzenetére
"A megrendelő mindig tudja mit akar." vs "Olyat akartunk futtatni crom, cron, clon... vagy valami ehhez hasonló ..."
Respect.
Nem olvastam el minden hozzászólásodat, de szinte biztos, hogy azért volt ennyi rossz tapasztalatod, mert olcsón akartad megúszni és nem a megfelelő embert bíztad meg, hanem a legolcsóbbat. Persze értem, hogy pl egy architect szintű programozó kiszámláz neked napi 50k-t és ez még csak egy fő bére, de az IT melókat nem fogod olcsón megúszni a minőség sérülése nélkül ...
-
shev7
veterán
válasz
tamas60 #5160 üzenetére
nem azt mondtam, hogy nem tudja, hanem azt hogy nem tudja ertelmesen elmondani. Ha ennyire rossz velemennyel vagy a szoftverfejlesztokrol engedd meg nekunk, hogy mi is ennyire rossz velemenyen legyunk a megrendelokrol, tudod amilyan az adjon isten...
Pl. te leirtad, hogy szeretnel negyzeteket elhelyezni egy nagy negyzetbe, mint valaki elottem mar ravilagitott ez a feladat roppant egyszeru ha tenyleg negyzetekrol van szo, es joval bonyolultabb ha teglalapokrol. Ne haragudj de amig nem tisztelsz meg azzal, hogy legalabb a feladatot pontosan/ertelmesen megfogalmazd miert is varod el hogy valaki megtiszteljen egy szemelyes talalkozoval ket odavetett felmondat utan...
Egy parhuzam, talan igy megerted mirol beszelek. Van a honlapod amit linkeltel. Te komolyan vennel olyan arajanlat kerot aki annyit irna az arajanlat keresbe, hogy "Mennyiert csinaltok nekem ilyen hoizet?"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Asztalos klub
- OTP Bank topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Samsung SD590C 27" Full Hd monitor
- Creality Ender 3 Pro 3D nyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest