- Megjött a REALFORCE legfrissebb, Topre kapcsolós klaviatúrája
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- 300 Hz fölé merészkedik a Philips olcsónak ígérkező monitora
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- Három év után elvette az XPU Managert a Flex és a Max gyorsítóktól az Intel
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
válasz
robotjatek #4654 üzenetére
Hűha ez érdekes könyvnek tűnik, letöltöttem, ha lesz idő elolvasom
Szerintetek tanárhoz nem is érdemes járni tanulni programozást? Vagy valami ilyesmi OKJ esetleg? Régebben linkelte valaki a microsoft vizsgát az is tetszett pl -
x123456
aktív tag
válasz
robotjatek #4654 üzenetére
Egy kis történelem...
Beleolvastam a C# leírásába és találtam valamit, ami szerintem tévedés:A ciklusváltozó neve konvenció szerint i (az angol iterate – ismételni szóból).
Én úgy emlékszem (de jó lenne, ha valaki meg tudná erősíteni), ez egy ősi programnyelv (talán FORTRAN-ban v. PL/I-ben találkoztam vele először) hagyatéka. Pusztán arról volt szó, hogy a szóbanforgó nyelv változóit nem volt kötelező előre definiálni. A definiálatlanul használt változók típusa a név első betűje alapján dőlt el: az i-től azt hiszem m-ig terjedő kezdőbetűig terjedtek az egészek (állítólag azért i-től, mert i, mint integer) és ciklusváltozónak általában egész típust szokás használni. És hát ugye a jó programozó lusta
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G, Dual SIM, Onyx Black, 8GB/256GB Üzletből, garanciával
- Apple Watch SE GPS 40 mm, 80%, 12 hónap garancia + ajándék!
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MACBOOK PRO M1 8G/256G KIFOGÁSTALAN, KARCMENTES, 91% AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest