- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nevemfel #20502 üzenetére
Igen. PC-s korszakomat (még DOS) Borland Assembler-l kezdtem (előtte meg C64 gépikód és Assembler, C64-re újra dolgozunk PC alatt, VS Code +Kick Assembler), aztán Turbo Pascal/C-C++, aztán érkezett a Delphi és Builder 1.0... Volt időszak, amikor gondba került a cég, több "néven" is megjelent/folytatta útját (legismertebb CodeGear), amíg a jelenlegi Embarcado RAD Studio-ig eljutott (szerencsére).
Jelenlegi formájában tisztességesen gatyába rázták, sajnos sokan nem tudják, hogy egyébként mire is képes, adatbázis alkalmazások fejlesztése terén -a kezdetektől- a leghatékonyabb cucc, compiler-e a leggyorsabb, OpenAI PowerCoding támogatás, Android-ra, Linux-ra stb lehet fejleszteni, ráadásul úgy is, hogy Delphi-ben (Pascal alapú ugyebár) írhatod a Linux kódot... VirtualBoxt Linux alól, valós időben futtattam és debug-oltam, egy Delphi-ben írt "kódot", FireMonkey-val: [kép]
Szóval Én ezzel kezdtem (kb. 35 éve), ezen nőttem fel, amíg lehet ennél maradok...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest