Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
Godot engine-t hasznalom, egesz jo, de azert kell a programozo is. Csalodni nem fogok, csak max lassan haladok, mivel jatekkeszitesben meg nincs tapasztalatom es az elmult 20 ev C++ tapasztalatait nem tudom teljesen alkalmazni a vizualis node-ok miatt, tehat ahol a UI is tartalmaz business logic-ok boven.
Motivaciom azert van, szeretem a pixelgrafikat es a temat is amit valasztottam." De itt most amatőr környezet tanuló projektjéről van szó."
Godotban irtak azert jo jatekokat is, igaz nem AAA-ra valo, de nekem nem szamit.
Tanulo projektem mar megvolt a temaban, most ujrairom. (amugy minden projektbol tanul a programozo, tehat ilyen szempontbol tanulo mindegyik)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Eladó ASUS ROG Claymore II RGB RX HU Kitűnő, Sértetlen Állapotban, Gyári Dobozában!
- NVIDIA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- Eladó ASUS Rog Spatha X Hibátlan, Gyári Dobozos Állapotban!
- DJI SPARK SUNRISE YELLOW DRONE SOK KIEGÉSZÍTŐVEL ELADÓ
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest