Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
pmonitor #19448 üzenetére
>2.: ami a jelen előtt max. pár perccel megtörtént.
Az nem biztos. Hazudni is lehet róla.
>Bár coco2 biztos felaprítaná a több mint 3 méteres darabot is. Végül is ez is lehet egy szempont.
Rávilágítani gondoltam, hogyan kezeli a helyzetet a gyakorlat. Mindegy, hogy 1 darabban marad meg 3 méter, vagy 50 darabban. Az ügyfél a processzt kifizette, a maradék kuka, és bármi maradt meg, azt egyformán fogják kezelni. Sajnálom, ha az alkalmazott gyakorlat flegmaságain te besértődsz. Ha attól könnyebb, nevezz ki engem az egész világ főbűnösének. Egészségedre váljék.
-
pmonitor
aktív tag
válasz
pmonitor #19448 üzenetére
Ezért is írtam ittenke, hogy:
>adományozhatna a kapcsolat oldalon megadott számlaszámra. Ezt 1/3 részben poénnak szántamEzért is szántam az adományozás 1/3 részét poénnak, mert bizonyos szempontból "bohóckodás" ez az egész programozósdi az ilyennel. Attól függ, hogy honnan nézzük. Mondjuk egy programozó nagy valószínűséggel nem mondja ezt. Főleg, ha az adott témában programozik.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest