-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
martonx #19301 üzenetére
De pont elhiszem, mert volt velük kapcsolatom, és a saját szememnek csak hiszek.
Ők nem egy kamu cég, nem strómanok, nem csak papíron léteznek, hanem tényleg valóban vagy egy csomó szoftverfejlesztőjük akik szoftvert fejlesztenek.Attól mert közbeszerzés és NER közeli, a munkát valakinek el kell végezni. A stadion nem épül fel magától, az út nem lesz ott a semmiből, és a szoftver sem írja meg magát.
És ha te betont szállítasz a teherautóval az építkezésre, akkor neked kb. édes mindegy, hogy a projekt hogyan van finanszírozva, és hogy a haszonélvezőknek milyen politikai kapcsolatai vannak vagy nincsenek.
Persze lehet önérzetesnek lenni, megértem, egyáltalán nem kötelező ilyen helyen dolgozni. De ne feledd, ugyanígy fel lehet hozni erkölcsi érveket amellett, hogy miért ne dolgozz a McKinsey-nek, egy nagy pénzügyi vállalatnak, vagy mondjuk egy fogadóirodának.
Én speciel nem értem, hogy miért problémás az állami szféra erkölcsileg, ugyanakkor teszem azt a blackrock pesti irodája meg nem problémás erkölcsileg. De ez mindenkinek a saját szíve joga eldönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest